🌸 DO 30% NIŽJE CENE V APRILU 🌸

  • 0

Pogosta vprašanja – FAQ

Ne. Naročilo na spletni strani www.ajatutaja.com lahko opravite tudi kot gost. V primeru registracije, pa si kupec ustvari svoj račun, ki omogoča: vpogled v naročilo in spremljanje statusa le-tega, dostop do zgodovine naročil in možnost spreminjanja naslova za dostavo.

Brez skrbi! Velikokrat se zgodi, da potrditveni mail “roma” med neželjeno pošto ali spam-e. Zato prosimo, da preverite še tam. V kolikor potrditvenega maila ne najdete, obstaja možnost, da ste vnesli napačen e-mail ob zaključku naročila.

V takih primerih nas prosim pokličite na 070/356580 ali pa nam pišite na mail info@ajatutaja.com.

Plačilo na obroke je možno ob kartičnem plačilu – tako v fizični trgovinici Ajatutaja Koper, kot na spletni strani www.ajatutaja.com. Obročno plačevanje omogočajo le nekatere kreditne kartice, kot so Diners, Visa in Mastercard. Za več informacij glede obrokov in ostalih pogojev plačila, se prosim obrnite na bančnega ponudnika, ki Vam je kartico izdal.

Vaše spletno naročilo lahko prekličete. Vsekakor pa vas lepo prosimo, da nas o tem obvestite v čimkrajšem možnem času na telefonsko številko 070/356580 ali pisno na mail narocila@ajatutaja.com.

Spletna naročila se trudimo odpremiti kar se da hitro. Večino naročil odpremimo že isti oz. naslednji delovni dan ali pa najkasneje v roku delovnih 2 do 5 delovnih dni. Pošiljka je nato v dostavi na vašem naslovu v roku 3 dni od dneva odpreme. V kolikor imamo težave z odpremo, vas o tem nemudoma obvestimo.

Če naročeno blago nujno potrebujete, nam to sporočite preko telefonske številke 070/356580 ali na mailu narocila@ajatutaja.com.

Vaše spletno naročilo lahko tudi osebno prevzamete v naši fizični trgovinici Ajatutaja, na naslovu Beblerjeva ulica 7 v Kopru. Pred zaključkom naročila označite opcijo “Osebni prevzem”. Preko maila Vas bomo obvestili, ko bo blago pripravljeno na prevzem. Običajno je to isti delovni dan oz. v roku 2 do 5 delovnih dni za blago, ki ga v trgovini ni na zalogi.

Trgovina AJATUTAJA obratuje od ponedeljka do petka od 9.00 do 17.00 ure. Ob sobotah, nedeljah in praznikih je trgovina zaprta.

Če naročeno blago nujno potrebujete, nam to sporočite preko telefonske številke 070/356580 ali na mailu narocila@ajatutaja.com.