• 0

Pogosta vprašanja – FAQ

Ne. Naročilo na spletni strani www.ajatutaja.com lahko opravite tudi kot gost. V primeru registracije, pa si kupec ustvari svoj račun, ki omogoča: vpogled v naročilo in spremljanje statusa le-tega, dostop do zgodovine naročil in možnost spreminjanja naslova za dostavo.

Brez skrbi! Velikokrat se zgodi, da potrditveni mail “roma” med neželjeno pošto ali spam-e. Zato prosimo, da preverite še tam. V kolikor potrditvenega maila ne najdete, obstaja možnost, da ste vnesli napačen e-mail ob zaključku naročila.

V takih primerih nas prosim pokličite na 070/356580 ali pa nam pišite na mail info@ajatutaja.com.

Plačilo na obroke je možno ob kartičnem plačilu – tako v fizični trgovinici Ajatutaja Koper, kot na spletni strani www.ajatutaja.com. Obročno plačevanje omogočajo le nekatere kreditne kartice, kot so Diners, Visa in Mastercard. Za več informacij glede obrokov in ostalih pogojev plačila, se prosim obrnite na bančnega ponudnika, ki Vam je kartico izdal.

Vaše spletno naročilo lahko prekličete. Vsekakor pa vas lepo prosimo, da nas o tem obvestite v čimkrajšem možnem času na telefonsko številko 070/356580 ali pisno na mail narocila@ajatutaja.com.