• 0
  • 0

Dostava

DOBAVA-DOSTAVA

Uporabnik lahko ob oddaji spletnega naročila v spletni trgovini ajatutaja.com določi enega od naslednjih načinov prevzema naročila:

  • Osebno v trgovini Ajatutaja v Kopru – brez stroškov pošiljanja.
  • Preko dostavne službe GLS na željeni naslov – z vnaprej določenimi stroški pošiljanja.

Izdelke iz naše ponudbe dostavljamo izključno na področju Slovenije, Italija in Hrvaške. V kolikor bi želeli prejeti blago v drugih tujih državah, naročilo oddajte preko e-maila info@narocila.com . Pripravili vam bomo ponudbo glede na kraj dostave in velikosti oz. teže naročenega blaga.

Vso blago, ki je na zalogi, odpošljemo kupcem v roku, ki je objavljen ob izbranem izdelku. Pri vsakem artiklu je pod opisom navedena Dobava. Dobava 4-5 dni pomeni, da izdelek prejmete v 4 ali 5 delavnih dnevih. Če blaga ob strankinem naročilu ni na zalogi, je rok dostave od 5 do 45 delovnih dni, šteto od dneva potrditve vašega naročila. O tem, vas bomo po izvedenem spletnem naročilu, tudi obvestili preko elektronske pošte. V kolikor bo za vas čakalna doba nesprejemljiva, lahko naročilo prekličete delno ali v celoti.

Izdelki bodo dostavljeni preko  GLS , ki večino paketov dostavijo že naslednji delovni dan (če je artikel na zalogi v našem centralnem skladišču) po obvestilu o odpremi. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližjem paketomatu, oziroma se za termin in kraj dostave dogovorite s kurirjem – dostavljalcem kar po telefonu.

Naročene izdelke lahko prevzamete tudi osebno v naši poslovalnici AJATUTAJA Koper, Beblerjeva ulica 7, KOPER po predhodni potrditvi s strani trgovine AJATUTAJA, da je naročilo sprejeto in blago pripravljeno na prevzem. V tem primeru se stroški transporta in obdelave ne zaračunajo.

Izbira dostavne službe je odvisna od velikosti in teže paketa, kraja dostave, izbranega načina plačila in vrednosti naročenega blaga. V primeru izrednih dimenzij in velike teže tovora, ter drugih morebitnih izrednih okoliščin, si pridržujemo pravico izbire ustreznega kurirja.

Prikaz  dobavljivosti izdelkov v košarici je informativnega značaja in se lahko do obdelave naročila tudi spremeni!

V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. O tem vas bomo obvestili v čim krajšem roku, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste nam jih zaupali ob naročilu. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni. V nasprotnem primeru, bomo z vašim soglasjem naročilo preklicali in prejeli boste elektronsko pošto s preklicom naročila.

EMBALAŽA

Vsi izdelki so zapakirani v original embalažo. Izjema so le razstavni eksponati (ki so tudi dodatno znižani in ustrezno označeni) in tekstil. V AJATUTAJA ravnamo odgovorno do okolja in recikliramo škatle, saj nam ni vseeno za prihodnost otrok!

STROŠKI DOSTAVE

Stroški transporta in obdelave spletnega naročila za naročila do skupnega zneska 84,99 EUR znašajo 3,90 EUR (za območje Slovenijo) oz.  6,90 EUR (za območje Italije in Hrvaške) –  ne glede na način plačila. Paket boste prejeli na dom, vrednost pošiljke skupaj s stroški pošiljanja pa boste poravnali pri poštarju oz. dostavljalcu (v kolikor ste izbrali opcijo Plačilo po povzetju).

Naročeno blago v vrednosti od 85,00 EUR dalje, vam bomo na teritoriju Slovenije dostavili brezplačno s privzeto dostavno službo. Brezplačna poštnina ne velja za tuje države.

Stroškov dostave vam pri vračilu ali zamenjavi izdelkov žal ne moremo povrniti.