• 0
  • 0

Ajatutaja se predstavi

O TRGOVINI AJATUTAJA

Od leta 2004 se trudimo ugoditi željam naših cenjenih strank s skrbno izbranimi blagovnimi znamkami priznanih slovenskih in tujih proizvajalcev oblačil in otroške opreme.

AJATUTAJA Samanta Dujc s.p. – kot specializirana otroška trgovina, nudi pester izbor oblačil za otroke in nosečnice, ter vrhunske blagovne znamke vozičkov, avtosedežev in druge otroške opreme. Ker nam ni vseeno za dobro počutje otrok, nosečnic in mamic, strmimo k izbiri oblačil iz naravnih materialov, kot sta organski bombaž in bambus.

NAŠA PONUDBA

V ponudbi imamo tudi spodnje perilo za nosečnice in nedrčke za dojenje proizvajalcev EmmaJane, Anita Maternity, Alisa, Avet, Carriwell, Popek in drugih. Smo pooblaščeni prodajalec izjemno kvalitetnih otroških vozičkov iCandy, Ergobaby, Uppababy, Mast, Joie, ValcoBaby, Mima, Nuna in Easywalker. V našem prodajnem asortimanu pa boste našli tudi vrhunske avtosedeže BeSafe, Nuna in Joie – vsi z odličnimi ocenami varnosti s strani ADAC in AMZS. Veliko pozornosti dajemo novostim na trgu. Izdelki, ki jih prodajamo, so certificiranega porekla in pretežno iz naravnih materialov, kot je les in kavčuk. V našem prodajnem asortimanu boste tako lahko našli svetovno znano Žirafo Sophie, račko Kawan in didaktične lesene igrače Janod, Goki, Little Dutch, Kid`s Concept in Vertiplay.

Ker nam ni vseeno za dobro počutje otrok, nosečnic in mamic, strmimo k izbiri oblačil iz naravnih materialov, kot sta organski bombaž in bambus.

KDO JE SAMANTA

Samanta je izkušena mamica dveh super pridnih – zdaj že velikih otrok. Je neustavljiva klepetulja, ustvarjalna duša,  vedno v pogonu in kar je najpomembnejše … obožuje otroke vseh starosti. Ko je po porodniški ostala brez službe, je bila odločitev, kaj želi delati v življenju,  povsem enostavna. Želela je delati s srečkami nosečkami, mladimi mamicami in deliti z njimi srečo, navdušenje, predvsem pa življenjske izkušnje, ki jih je sama pridobila v dveh zlata vrednih nosečnostih.  Med njenimi zvestimi strankami je tudi marsikatera nona. Delo v otroški trgovinici Ajatutaja Koper jo neizmerno osrečuje in izpolnjuje, saj zadovoljne stranke iz vse Slovenije, Hrvaške in Italije, vedno znova potrjujejo, da sem na pravi poti. Samanta je prava faca, saj svojega dela v trgovini ne vidi kot zaposlitev, temveč kot življenjsko poslanstvo. Za vsako stranko si vzame čas, jo posluša in ji svetuje.  Je starejša sestra ali prijateljica, ki  nevsiljivo, kot bi bila na klepetu ob kavi, pove, kaj je tisto, kar najbolj potrebuješ! (Barbara Ž.)

V svoji trgovini AJATUTAJA prodajam predvsem uporabne in posebno izbrane izdelke, ki bi jih tudi sama ponudila svojima sončkoma. Z veseljem podpiram  slovenske proizvajalce in z njimi tudi uspešno sodelujem že vrsto let. Če potrebujete pomoč pri nakupu, nasvet ali zgolj mamin čvek me lahko pokličete na 070 356580 ali mi pišite na samanta@ajatutaja.com.

Prijaznost in strokovno svetovanje sta vrlini, ki nas od nekdaj ločujejo od ostalih konkurentov. Z veseljem izmenjamo mnenja in izkušnje z našimi kupci.
Želimo vam prijetno nakupovanje v naši spletni trgovini www.ajatutaja.com in obenem vabljeni v našo prodajno enoto Ajatutaja v Kopru, na naslovu Beblerjeva ulica 7, kjer si lahko v živo ogledate večino izdelkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu.