NAROČANJE

Kupec lahko odda svoje naročilo:

  1. Preko e-pošte (info@ajatutaja.com)
  2. Preko telefona (+386 5 6281820) ali mobitela (070 356580)
  3. Preko spletne trgovine (www.ajatutaja.com)

 

1) Naročanje preko  e-pošte info@ajatutaja.com

Naročila preko e-pošte morajo nujno vsebovati ime in priimek naslovnika/plačnika, ulico, poštno številko in kraj; kontaktno telefonsko številko in e-naslov; Ime artikla in ostale potrebne specifikacije kot so barva, velikost itd.

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana. V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas prosim obvestite v najkasneje 6 urah po oddaji naročila po elektronski pošti info@ajatutaja.com

2) Naročanje preko telefona (+386 5 6281820)  ali mobitela (070 356580) je možno od ponedeljka do petka (med 9.00 in 17.00 uro) in ob sobotah (med 9.00 in 12.00 uro).

Naročila preko telefona morajo nujno vsebovati ime in priimek naslovnika/plačnika, ulico, poštno številko in kraj; kontaktno telefonsko številko in e-naslov; Ime artikla in ostale potrebne specifikacije kot so barva, velikost itd.

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana v roku 24 ur (v kolikor je blago na zalogi pri prodajalcu). V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas prosim obvestite v najkasneje 6 urah po oddaji naročila po elektronski pošti info@ajatutaja.com

3) Naročanja v spletni trgovini www.ajatutaja.com:

Naročanje preko spletne otroške trgovine je možno 24 ur na dan, vse dni v letu. Potrošnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini, razvrščene v kategorijah.

Za nakupovanje preko spleta, mora obiskovalec spletne strani najprej opraviti registracijski postopek v spletni trgovini AJATUTAJA, s katero pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Kupec izbere artikel, ki ga želi kupiti in izbere njegove lastnosti (velikost, barvo, količino itd…). S klikom na gumb »dodaj v košarico« doda artikel v košarico in prikaže se mu sporočilo o uspešno dodanem izdelku v košarico. Kupcu se ponudijo tri možnosti. Nadaljuj nakupovanje, preglej košarico ali zaključi nakup. Pri izbiri zaključi nakup pride kupec na stran za zaključek nakupa. Izpolni vsa obvezna vnosna polja in izbere način plačila. Če se odloči za takojšnje plačilo ali plačilo po povzetju, kupec izpolni, izbere ali označi še ostale potrebne podatke in s klikom na gumb »oddaj naročilo« odda naročilo. Kupec preko elektronske pošte prejme potrdilo o uspešno oddanem naročilu. Naročilo ima status »Na čakanju«.

Prodajalec takoj oziroma najkasneje v roku 72 ur pregleda oddano naročilo. V posameznih primerih se lahko zgodi, da vam katerega od naročenih izdelkov ne moremo poslati, ker je bil med obdelavo naročila razprodan, zato vas prosimo za razumevanje. V primeru kakršnih koli sprememb, nepravilnosti ali nedobavljivosti blaga, vas bomo takoj obvestili in z vami poskušali najti ustrezno rešitev. Verjamemo, da boste v naši bogati ponudbi našli podoben izdelek, s katerim boste prav tako zadovoljni. Po pregledu naročila prodajalec le-tega potrdi in kupcu pošlje potrdilo. Na vaš e-mail (e-poštni naslov) boste prejeli obvestilo o vašem nakupu, ki je obenem tudi potrdilo, da smo vaše naročilo prejeli. Ko bo vaše naročilo izvedeno in odposlano, vas bomo po e-pošti obvestili. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in prodajalcem je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

Če je kupec izbral plačilo po povzetju ali plačilo z eno od kartic ali prek Paypala se naročeno blago zapakira in preko dostavne službe pošlje kupcu. V paket se priloži račun. Kupec prejme obvestilo o zaključku nakupa. Naročilo dobi status »Nakup zaključen«.

Če je kupec izbral plačilo po predračunu se naročeno blago zapakira in da v dostavo takoj po prejemu sredstev na TRR prodajalca. V paketu se priloži račun. Kupec prejme obvestilo o zaključku nakupa. Naročilo dobi status »Nakup zaključen«.

KUPOPRODAJNA POGODBA

Kupoprodajna pogodba med prodajalcem in kupcem je sklenjena, ko prodajalec prejme strankino naročilo, kupec pa prejme povratno elektronsko sporočilo o potrditvi naročila, kjer si lahko ogleda tudi podrobnosti naročila. V primeru nedobavljivosti naročenega blaga, prodajalec kupca obvesti v najkrajšem možnem času preko elektronskega sporočila oziroma preko telefona.

Prodajalec uporabniku, ki kupi izdelek iz otroške spletne trgovine ajatutaja.com, izda račun v pisni obliki, z razčlenjenimi stroški in pojasnilom o pravici do odstopa od nakupa z vrnitvijo kupljenega izdelka, če je to potrebno in mogoče. Kupoprodajna pogodba v obliki nakupnega naročila je v elektronski obliki shranjena na strežniku Trgovca in je uporabniku (kupcu) dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu. Kupoprodajna pogodba je sklenjena v slovenskem jeziku.

ZAVRNITEV NAROČILA

Spletna otroška trgovina ajatutaja.com si pridržuje pravico, da lahko zavrne naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga ne more izvesti. V kolikor bi kupec že plačal po predračunu, mu v tem primeru vso kupnino vključno s stroški dostave nakažemo naslednji delovni dan.