PLAČILO

Naročeno blago lahko kupec plača:

  1. Po predračunu v enkratnem znesku na TRR
  2. Po povzetju v enkratnem znesku
  3. S plačilnimi karticami preko sistema PayPal
  4. Ob prevzemu v trgovini Ajatutaja Koper z gotovino ali kartico – tudi na obroke

V primeru plačila  po predračunu, s plačilnimi karticami, ali z gotovino prodajalec priloži pošiljki original račun z valuto takoj.

V primeru plačila po povzetju, prodajalec pošiljki priloži original račun z valuto 8 dni.

Ob plačilu po povzetju,  boste pošiljko prejeli po pošti proti plačilu samo po povzetju.

POŠTA SLOVENIJE : Poštnemu uslužbencu ob prevzemu paketa izročite gotovino in bo le-ta za vas izvršil plačilo posebne položnice (UPN), pri čemer plačate provizijo po veljavnem ceniku Pošte Slovenije (to je 0,98 EUR za vrednost odkupnine do 98,00 EUR; 1 % od vrednosti za vrednost odk. nad 98,00 do 501,00 EUR; 5,01 EUR za vrednost odk. nad 501,01 EUR.). Če vas takrat ne bo doma, vam pustijo obvestilo o  prispelem paketu. Na pošti vas bo paket čakal še 15 dni. Na ustreznem okenčku plačate vrednost pošiljke skupaj s stroški poštne provizije po njihovem veljavnem ceniku (to je 0,98 EUR za vrednost odkupnine do 98,00 EUR; 1 % od vrednosti za vrednost odk. nad 98,00 do 501,00 EUR; 5,01 EUR za vrednost odk. nad 501,01 EUR).

Dostavne službe GLS, DPD in Gold Ekspress ne zaračunavajo dodatnih provizij ob plačilu po povzetju.

zahtevaj_racun

AJATUTAJA si pridržuje pravico, da zavrne naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga, ne more izvesti. V kolikor bi kupec že plačal po predračunu, mu celotno kupnino vrnemo. Za vračilo potrebujemo kupčev ime in priimek, naslov ter TRR. Do plačila celotne kupnine so izdelki last podjetja AJATUTAJA, Samanta Dujc s.p., Beblerjeva ulica7, 6000 Koper, matična številka 195349000, davčna številka SI95553924. Prosimo vas, da nas obvestite, če niste prejeli nobenega obvestila z naše strani in so od nakupa pretekli več kot 3-je delovni dnevi.