• 0
  • 0

Možnosti plačila

Naročeno blago lahko kupec plača:

  1. Po povzetju v enkratnem znesku.
  2. S plačilnimi karticami preko sistema PayPal.
  3. S plačilnimi katicami preko sistema Strpe – tudi na obroke, v kolikor vaša banka in plačilna kartica to omogočata.
  4. Po predračunu v enkratnem znesku na TRR.
  5. Ob prevzemu v trgovini Ajatutaja Koper z gotovino ali kartico – tudi na obroke, v kolikor vaša banka in plačilna kartica to omogočata.

V primeru plačila na TRR, s plačilnimi karticami, ali z gotovino,  prodajalec priloži pošiljki original račun z valuto takoj. Paket bo odpremljen v roku 48 ur od prejema nakazila na TRR podjetja oz. v dogovorjene roku.

V primeru plačila po povzetju, prodajalec pošiljki priloži original račun z valuto 8 dni. Kupnino boste poravnali kurirski službi GLS ob prevzemu paketa. Dostavna služba GLS ne zaračunava dodatnih provizij ob plačilu po povzetju.

Prosimo vas, da nas obvestite, če niste prejeli nobenega obvestila z naše strani in so od nakupa pretekli več kot 3-je delovni dnevi.

AJATUTAJA si pridržuje pravico, da zavrne naročilo, za katerega ugotovi, da ga pod navedenimi pogoji in podatki, s katerimi razpolaga, ne more izvesti. V kolikor bi kupec že plačal, se mu povrne celotna kupnina. Prosimo vas, da nas obvestite, če niste prejeli nobenega obvestila z naše strani in so od nakupa pretekli več kot 3-je delovni dnevi.