Otroški voziček Uppababy VISTA V2 – Jake

Otroški voziček Uppababy Vista 2020 V2 Jake združuje vse, kar boste potrebovali za vašega otroka od rojstva do prvih korakov. Trpežen, sodoben in dovršen voziček je bil zasnovan z namenom zadovoljiti vse potrebe staršev in otrok.

Dovolj prostora za shranjevanje vseh potrebščin, tiha vožnja brez tresljajev, enostavno zlaganje ter naravni materiali, so glavne prednosti vozička Vista V2, ki je zasnovan tako, da raste z vašo družino. Zelo preprosto ga namreč nadgradimo za vožnjo 2 ali celo 3 otrok hkrati.

Komplet Uppababy VISTA V2 vključuje:

 • izredno lahko in čvrsto aluminijasto ogrodje z magnezijem Uppababy
 • obojestransko nastavljiv športni del spodaljšano strehico
 • veliko košaro za novorojenčka z dodatnim drugim senčnikom, ter transportno torbo
 • prekrivalo proti dežju in komarnik
 • zelo veliko nakupovalno košaro
 • mrežo proti mrčesu za košaro in športni del

Možnost namestitve avtosedeža Uppababy MESA oz. avtosedež (skipine 0) – t.i. lupinice blagovnih znamk Maxi Cosi, Cybex, Nuna, Kiddy ali Be Safe s pomočjo adapterjev, ki se kupijo ločeno.

1,199.00€ z DDV

Otroški voziček Uppababy VISTA V2 združuje  prav vse, kar boste potrebovali za svojega otroka – od rojstva, do prvih korakov in še dlje.

 • Vključena vrhunska zračna košara, ki je certificirana kot posteljica
 • Nadgrajeno vzmetenje na vseh kolesih in mehkejše pnevmatike
 • Enostavno zlaganje in odpiranje vozička
 • Voziček s športnim delom tehta le 12,4 kg
 • 3 leta garancije

Glavne lastnosti voozička VISTA V2:

1. Raztegljiva strehica z ZF 50+

Strehica športnega sedeža in košare se podaljša in nudi optimalno UV zaščito vašemu otroku. Strehica športnega dela je prilagodljiva tudi po višini in tako raste z vašim otrokom.

2. Teleskopski ročaj
Ročaj vozička je prilagodljiv in omogoča udobno uporabo staršem različnih višin.

3. Popolnoma prilagodljiv športni sedež
Do 180-stopinjski nagib športnega sedeža vašemu otroku omogoča udobno ležanje, kadar želi spati, ali pa popolnoma vzravnano pozicijo, ko želi radovedno opazovati okolico. Športni del je lahko obrnjen v smer vožnje ali pa nazaj.

4. Velika in priročna košara za shranjevanje
Ogromna košara za shranjevanje v spodnjem delu vozička je prava odrešitev, saj boste lahko vanjo shranili kar do 13,5 kg otroških pripomočkov. Košara je enostavno dostopna, do potrebščin boste lahko dostopali kar med hojo.

5. Zložen voziček samostojno stoji
Zlaganje vozička VISTA v enem samem koraku je izjemno enostavno. Voziček se lahko zloži s pritrjenim sedežem ali brez njega, kar prihrani dragoceni čas. Zložen voziček tudi samostojno stoji!

6. Nadgrajeno vzmetenje na vseh kolesih in mehkejše pnevmatike
Velika kolesa imajo posebna blažila pred tresenjem, ki vašemu otroku zagotovijo mirno in udobno vožnjo po vseh terenih. Polna kolesa vozička poskrbijo, da nikdar ne boste obtičali na sprehodu s prazno gumo.

Otroški voziček Uppababy Vista  je možno uporabiti tudi kot voziček za dvojčke. Prilagaja se potrebam vaše družine ter z dodatnim sedalom in nosilom za otroka nudi celostno rešitev v enem.

Morda vam bo prav tako všeč…