Dobrodošli na naši prenovljeni spletni strani!

Viseči dekorativni baloni Super Balloon

Predstavljamo Vam novost na Slovenskem tržišču! Na poličkah trgovinice Ajatutaja Koper in spletni trgovini ajatutaja.com so odslej na voljo ljubki dekorativni baloni Super Ballon. Viseči dekorativni baloni Super Ballon popestrijo vsak bivalni kotiček in so čudovita dekoracija za otroško sobico.

Poljsko družinsko podjetje Super Balloon s strastjo oblikuje in izdeluje okrasne viseče balone. Ročno zloženi in popolnoma dodelani leteči baloni v vsaki podrobnosti, so čudovit okrasni element otroške sobe.

Super Balloon viseči baloni, so izdelani iz visokokakovostnih tkanin in lesa, ki realistično odražajo model pravega letečega balona. S pomočjo priložene prozorne vrvice jih obesimo na poljubno višino.

Bogate barvna paleta izdelkov in 3 velikosti visečih balonov vam omogočajo, da obogatite dekor otroške sobe bo vaši želji tako, da otroška sobica dobi zanimiv in nenavaden videz.

Lastnosti :

  • Ročna izdelava
  • Tkanina balona je izdelana iz visoko kakovostnega poliestra, vrvi so izdelane iz visokokakovostnega bombaža, košara je iz lesa, vezane plošče in obdelana z zaščitnim lakom
  • Tlačilka ni vključena v ceno in se kupi ločeno
  • Namestitev s pomočjo vrvice ali laksa, ki se kupi ločeno

Viseči baloni Super Balloon so na voljo so v 3 velikostih
Majhen balon (S) – 28cm x 16cm
Srednje velik balon (M) – 33cm x 20cm
Velik balon (L) – 50cm x 30cm