Izpostavljeno

Super Balloon viseči dekorativni balon (M)

Ročno izdelani in popolnoma dodelani viseči baloni Super Balloon v vsaki podrobnosti spominjajo na prave leteče balone in so čudovit okrasni element otroške sobe ali drugega bivalnega prostora. Velikost (M) – 33cm x 20cm

Na voljo v 3 velikostih več čudovitih barvah, ki lepo dopolnijo vsak kotiček.

57.00€ z DDV

Počisti

Poljsko družinsko podjetje Super Balloon s strastjo oblikuje in izdeluje okrasne viseče balone. Super Balloon viseči baloni, so izdelani iz visokokakovostnih tkanin in lesa, ki realistično odražajo model pravega letečega balona.

Bogate barvna paleta izdelkov in 3 velikosti visečih balonov vam omogočajo, da obogatite dekor otroške sobe bo vaši želji tako, da otroška sobica dobi zanimiv in nenavaden videz.

Lastnosti :

  • Dimenzije 33cm x 20cm
  • Tkanina balona je izdelana iz visoko kakovostnega poliestra, vrvi so izdelane iz visokokakovostnega bombaža, košara je iz lesa, vezane plošče in obdelana z zaščitnim lakom
  • Tlačilka ni vključena v ceno in se kupi ločeno
  • Namestitev s pomočjo vrvice ali laksa, ki se kupi ločeno

Viseči baloni Super Balloon so na voljo so v 3 velikostih
• Majhen balon (S) – 28cm x 16cm
• Srednje velik balon (M) – 33cm x 20cm
• Velik balon (L) 50cm x 30cm

Navodilo za uporabo

Na vrhu balona je luknja ventila, balon napihnete z ročno črpalko nežno, da se zagotovi enako merno polnjenje. Ne napihujte jih preveč, ali s strojnimi črpalkami, kjer nimate toliko občutka, da ne boste povzročili škode na balonu. Ročna črpalka ni vključena in  jo lahko dokupite.  Sicer pa lahko balon napihnite z vsako črpalko, ki jo sicer uporabljate za žoge.
Namestitev: Uporabite ribiški laks in pritrdite lepilo na ročaj na stropu, kjer želite fiksirati balon. Ustrezno prilagodite dolžino ribiškega laksa. Balon napihnite preden ga pritrdite na strop.

Opozorilo

Barva balona je po šifri, kjer je balon na samostojni fotografiji. Določene slike na prikazujejo barve balona ampak le možnosti postavitve v prostoru.

Čudoviti okrasni viseči baloni za otroško sobico Super Balloon so novost na Slovenskem tržišču. Dekoracija, ki se ji ne morete upreti! Več barv in različne velikosti.

Morda vam bo prav tako všeč…