Nomi je več kot le visok otroški stolček za hranjenje, saj je prilagodljiv in zato primeren za otroke od rojstva pa vse do najstniških let in tudi kasneje. Z dokupom Nomi dodatkov, ga prilagodite svojemu odraščajočemu otroku od rojstva dalje.

Sedež in opora za noge enostavno prilagodimo velikosti otroka – brez uporabe orodja. Oblika baze Nomi (stebla) zagotavlja samodejno pravilno ergonomsko nastavitev globine sedeža in stopala. Odprta zasnova navdihuje prosto gibanje in otroku olajša vstajanje in namestitev k mizi. Majhna kolesa na zadnjih nogah stola so pomembna varnostna funkcija, ki zmanjšuje tveganje nagiba, če vaš otrok potisne nazaj od mize – ob upoštevnju, da majhni otroci vedno potrebujejo nadzor odraslih.

Stolček NOMI lahko uporablja vsa družina, saj je namenjen tako novorojenčkom, kot starejšim otrokom in njihovim staršem.

Lastnosti stolčka NOMI by Evomove:

  • Dimenzije: 66 x 54 x 84 cm
  • Teža: 5,9 kg
  • Max. teža: 150 kg
  • Izdelano v Evropi z okolju prijaznimi sestavnimi deli
  • Enostavno nastavljanje sedeža in nog brez potrebnih orodij
  • Na voljo v 28 kombinacijah, ki ustrezajo vsem dekorjem – 4 možnosti lesenih baz in 7 barvnih različic stola

Dizajnerski otroški stolček Nomi by Evomove je delo vrhunskega norveškega oblikovalca Petra Opsvika, ki je po več kot 40 let dolgi poti, polni preučevanj in odkrivanj novih spoznanj s področja oblikovanja, ustvaril ta edinstveni stolček, ki raste skupaj z otrokom in mu v vsakem obdobju odraščanja ponuja najboljšo oporo pri vsakodenvnih aktivnostih.

 

Stolček Nomi by Evomove nudi neskončno možnosti uporabe. Na voljo je več barv in možnosti konfiguracij.

Vabljeni v Ajatutaja Koper, kjer Vam ga bomo z veseljem predstavili!

Dodaj odgovor