Grizala in pripomočki za hranjenje Minikoioi so izdelani iz najkvalitetnejšega silikona in so zato varni za vašega otroka. Izredno lep dezajn, čudovite barve in funkcionalnost navdušujejo starše in malčke po vsem svetu.

Linija Minikoioi je sestavljena iz grizal Cactus in Toothee, bamboo žličk Scoops, kozarčkov Mini Cup, skodelice Bowly, deljenega krožnika Portions in mehkih silikonskih slinčkov Flexi bibs.

Minikoioi izdelki so na voljo tudi v trgovini Ajatutaja Koper!

Minikoioi Flexi bib je zelo mehek in prilagodljiv slinček iz silikona in visokokakovosten, učinkovit in priročen pripomoček pri hranjenju vašega malčka. Primeren je za otroke od 6 meseca starosti, pa vse do 4 let.

 

 

 

 

 

Minikoioi Bowly je otroška skledica iz silikona s pokrovom in z vakumsko pritrditvijo. Malček bo tako užival v hrani in obenem ne bo mogel prevrniti krožnika in kar je v njem.

 

 

 

 

 

Minikoioi Portions je otroški deljen krožnik iz silikona z vakumsko pritrditvijo. Malček bo tako užival v hrani in obenem ne bo mogel prevrniti krožnika in kar je v njem.

 

 

 

Minikoioi Mini Cup je silikonski otroški kozarec, s pomočjo katerega se bo malček naučil samostojno piti.

Velikost in teža skodelice sta prilagojeni oprijemu in držanju z majhnimi prstki. Izdelan je iz kompaktnega vodoodpornega silikona, ki predstavlja zdravo alternativo plastiki.

 

 

 

 

Minikoioi Scoops set 2 žličk iz silikona in ročaji iz bambusa je zdrava alternativa plastiki in se lepo dopolnjuje z ostalimi izdelki za hranjenje blagovne znamke Minikoioi.

Dodaj odgovor