Pearhead Set za odlitek nosečniškega trebuščka

Samo jaz in moj trebušček!
Ovekovečite svoje posebno obdobje nosečnosti s Pearheadovim kompletom za odlitek nosečniškega trebuha 🙂
Pearheadov komplet za odlitek trebuha je tudi popolno darilo vsaki mamici, ki pričakuje dojenčka in odličen način, da se vedno spominjate svojega nosečniškega trebuščka! Vključuje 5 trakastih zvitkov mavca, lubrikant za litje trebuha, plastično pregrinjalo, nelateksne rokavice in brusni zaslon.

23.95€ z DDV

Pearhead Set za odlitek nosečniškega trebuščka je tudi popolno darilo vsaki mamici, ki pričakuje dojenčka in odličen način, da se vedno spominjate svojega nosečniškega trebuščka!
Ta  100-odstotno za dojenčka varen komplet vključuje vse, kar potrebujete, da naredite kalup svojega čudovitega nosečniškega trebuha. Vsak komplet vsebuje pet trakastih zvitkov mavca, lubrikant za odlitek trebuha, plastično pregrinjalo, nelateksne rokavice in brusni zaslon.
Priložena navodila vas vodijo pri ustvarjanju vašega trebuha korak za korakom. Začnite tako, da režete trake mavca z zvitka in jih potapljate v topli vodi, samo po enega naenkrat. Zatem postavite posamezne trakove na področja za litje. Prekrijte trake in nanesite 3–4 sloje mavca, da naredite močen kalup. Počakajte 5–10 minut, preden odstranite kalup in ga pustite, da se posuši. Vaš kalup bo narejen hitro in še preden se zaveste, pripravljen, da se nanj podpišejo prijatelji na vaši nosečniški zabavi.

Morda vam bo prav tako všeč…