Na zalogi

Koala Babycare® Silver Cups pokrovčki za prsne bradavice

Koala Silver Cups so mali pokrovčki, namenjeni pokrivanju bradavic v prvih tednih dojenje. Ti lajšajo in preprečujejo nastanek neprijetnih bolečin ter razpok na prsnih bradavicah, s katerimi se doječe mamice pogosto srečujejo. Gre za preproste diske z anatomsko obliko, ki nudijo popoln oprijem bradavice, hkrati pa so zelo lahki in tanki, zato so diskretni in jih lahko nosite, ne da bi jih kdo opazil.

Pokrovčki Koala Babycare so med redkimi na trgu, ki so izdelane iz čistega srebra 999. Čisto srebro ima namreč antibakterijski, dezinfekcijski in zdravilni učinek. Zagotavljajo olajšanje in pomagajo pri razpokah, da se zacelijo v čimkrajšem času.

29.99€ z DDV

Oznaka:

Idelki Koala Babycare® so na voljo tudi v trgovini Ajatutaja Koper!

Zahvaljujoč pokrovčkom za bradavice Koala Silver Cups, narejene iz srebra 999, lahko preprečite in zdravite to težavo ter svoje prsi zaščitite pred zunanjimi bakterijami. Srebrni pokrovčki lajšajo bolečino v prvih 24/48 urah.

Uporaba Koala Silver Cups pokrovčkov ima številne prednosti, predvsem pa nobene kontraindikacije za otroka. Izdelek ne vsebuje niklja, ob uporabi ne sproča nobenih škodljivih snovi za otroka, ne spreminja okusa bradavice ali mleka in jih med eno in drugo uporabo ni potrebno sterilizirati.

Uporaba pokrovčkov Silver Cups je ekonomska in okoljsko varčna rešitev, saj se jih za razliko od drugih podobnih bombažnih ali silikonskih izdelkov ali krem, lahko uporablja v nedogled, tudi za drugega ali tretjega otroka.

Zakaj uporabljati pokrovčke Silver Cups?

  • Koala Silver Cups so narejeni iz čistega srebra 999 in ne vsebujejo niklja. Srebro se že več kot stoletje uporablja v medicini za zdravljenje rayličnih vrst kožnih bolezni, v prisotnosti vlage sprošča protibakterijsko delovanje.
  • Njihova oblika se popolnoma oprime prsi in bradavice zaščiti pred morebitnim drgnjenjem.
  • Uporava pokrovčkov Silver Cups pripomore k okolju in prihranku. Če pokrovčke pravilno uporabljate ter shranjujete jih boste lahko uporabljali vedno, pri čemer se izognete nekupu drugih izdelkov za enkratno uporabo.

Narejeno v Italiji!

Upoštevajte navodila za uporabo, čiščenje in shranjevanje. Pred uporabo natančno preberite priložen priročnik.

Morda vam bo prav tako všeč…