Izpostavljeno

AEROMOOV podloga proti potenju Beige

AEROMOOV je zračna podloga, ki zmanjšuje potenje vašega otroka. Njena struktura v obliki satovja in vrhnji del iz bombaža, namreč omogočata, da zrak okoli otroka kroži in se zato tudi manj poti. Nadvse uporabna je tudi v zimskem času, saj vrhnji sloj daje občutek udobja in toplote.

Enostavna namestitev na katerikoli model vozička oz. avtosedeža. Enostavno vzdrževanje in pranje v pralnem stroju.

29.90€ z DDV

Počisti

AeroMoov je zračna podloga belgijskega proizvajalca Aerosleep, ki zmanjšuje potenje vašega otroka. 3D zračna struktura v obliki satovja namreč omogoča odvajanje odvečne toplote in pritok svežega zraka. Temperatura vašega otroka je ves čas optimalna. Zmanjšuje tveganje prekomernega potenja in vročinskega udara. Pozimi daje takojšen občutek ugodja in toplote. Pranje pri 40 stopinjah. Primerna za vse vozičke.

Izdelki in podloge Aerosleep so na voljo tudi v trgovini Ajatautaja Koper.

Mehka, zračna sedežna podlaga za avtomobilske sedeže in otroške vozičke. Optimalno kroženje zraka pripomore da telesna temperatura ostane pod kontrolo, tako da se vaš otrok poti manj ali sploh ne.

ZRAČNOST
AeroMoov Air Layer zagotavlja optimalno kroženje zraka skozi 3D strukturo satovja in podlogo iz organskega bombaža za ekstra mehko udobje sedenja.

VZDRŽEVANJE
AeroMoov enostavno operemo v pralnem stroju na 40 °C.  Prepovedana uporaba sušilnega stroja.

OPOZORILO: Voziček ni vključen v ceno. Slika je simbolična!

Morda vam bo prav tako všeč…