Dr. Brown’s za optimalno hranjenje

Revolucionarne  stekleničke Dr.Brown`s s patentiranim prezračevalnim sistemom Natural Flow Options+ je najbližja različica dojenju, saj otroku omogoča hranjenje s svojim ritmom. Dokazano zmanjšuje kolike, polivanje, bruhanje in spahovanje pri novorjenčkih. Dr. Brown’s Speciality Feeding™ so izjemne stekleničke z optimalnim cucljem, primerne za otroke z razcepljenim nebom in razcepljeno ustnico.

Ameriško podjetje Dr. Brown’s  Baby se od leta 1966 osredotoča na inovativnih izdelkih za hranjenje, novorojenčkov in malčkov, ki spodbujajo njihov zdrav razvoj. Po svetu so zasloveli s patentiranim sistemom v steklenički, ki zaradi notranjega prezračevalnega sistema dokazano zmanjšuje pojav kolik, obenem pa zmanjšuje polivanje, spahovanje in vetrove, saj s hranjenjem po Dr. Brown’s steklenički dojenčki pogoltnejo manj zraka. Takšno hranjenje, kot je s stekleničko Dr. Brown’s, je še najbližja različica dojenju, saj se lahko dojenček hrani s svojim ritmom.

Otroške stekleničke Dr.Brown`s imajo simetrično in bradavici podobno obliko silikonskega cuclja, ki dojenčke spodbuja k pravilnem pristavljanju in so primerne tudi za otroke z razcepljenim nebom in razcepljeno ustnico. Širokovratno stekleničko Dr. Brown’s sprejme 93 % dojenčkov (rezultat obsežne raziskave v ZDA z 884 dojenčki). PP (polipropilen) stekleničke Dr. Brown’s ne vsebujejo BPA (Bisfenola-A) in ustrezajo Evropskemu standardu EN 14350.

Stekleničke (iz stekla) in PP flaške (iz polipropilena) Dr. Brown’s so na voljo s širokim ali ozkim grlom. Silikonski cuclji pa so na voljo v 6 različnih pretokih. Dr. Brown’s flaške in stekleničke lahko razdelimo v 2 skupini:

  • Flaške in stekleničke Dr. Brown’s Options+ s patentiranim prezračevalnim sistemom, ki dokazano zmanjšujejo pojav kolik in zagotavlja optimalno hranjenje novorojenčka
  • Dr. Brown’s Speciality Feeding™ je posebej zasnovana flaška iz poliprpilena za dojenčke s prirojenimi težavami hranjenja. Izdelovana v sodelovanju s strokovnjaki iz zdravstvenega področja, ki iščejo rešitev oralnega hranjenja otrok, ki se soočajo s kompleksnimi izzivi pri hranjenju kot so npr. razcep ustnice in neba, priraščen jeziček, visoko nebo, oro-nevromotorična disfunkcija, pogoste in/ali redke sindromske sekvence in ali kraniofacialne anomalije.

Seveda so v ponudbi tudi ostali izdelki za hranjenje, grizala in zobne ščetke.

Izdelki blagovne znamke Dr.Browns so eksluzivno na Obali v trgovinici Ajatutaja Koper! Celotno ponudbo si lahko ogledate –>TUKAJ