Otroški skiro Birdie je prvi skiro za otroke ameriške blagovne znamke Bird iz Kalifornije, ki je vodilno podjetje na svetu na področju mikromobilnosti. Blagovna znamka Bird navdušuje z inovativnim in modnim skirojem za odrasle. Bird je hkrati tudi prvo podjetje na svetu, ki je uvedlo možnost izposoje e-skirojev in danes deluje na skoraj 200 trgih po svetu ter v tem oziru ostaja med vodilnimi podjetji, ki delujejo na področju mikromobilnosti.

Otroški skiro Birdie je nastal na pobudo staršev, ki so si želeli svoje otroke spodbuditi k aktivni igri na prostem. V času porasta električnih skirojev je trendi otroški skiro Birdie prava osvežitev, saj otrokom omogoča zabavno in aktivno igro. Ameriška blagovna znamka s svojim priljubljenim izdelkom predstavlja možnost kakovostnega preživljanja časa v kalifornijskem slogu; aktivno, sproščeno in zabavno druženje na prostem.

In zakaj je Birdie nekaj posebnega? V hipu očara z izjemnim dizajnom in prelepimi barvami. Na voljo je v treh barvah; črni Jet Black, roza Electric Rose in beli Dove White

Birdie navdušuje z vzdržljivim ogrodjem, kakovostnimi kolesi in nedrsečim krmilom, ki omogoča hitro in enostavno prilagoditev za vsako starostno obdobje otroka. Birdie je izdelan iz izjemno zanesljivih in visoko kakovostnih materialov, ki omogočajo dolgotrajno uporabo ob vsakodnevni igri.

Posebnost skiroja Birdie je tudi edinstven sistem zavijanja z nagibom, ki otrokom omogoča, da pri vožnji aktivirajo celotno telo in že zgodaj osvojijo številne motorične veščine. Otroški skiro Birdie zagotavlja izjemno stabilnost in možnost enostavnega krmiljenja. Za varnost poskrbi nedrseče krmilo, ki omogoča zelo dober oprijem. Vzdržljiva konstrukcija je elegantno zaključena s širše zasnovanimi kolesi, ki omogočajo še boljo stabilnost. Nad zadnjim kolesom je hitro dostopna in zanesljiva zavora. Trikolesni skiro omogoča odlično kontrolo nad vožnjo in usmerjanjem. Ergonomsko krmilo je zasnova tako, da se odlično prilega tudi dlanem najmlajših voznikov začetnikov. Otroški skiro Birdie zagotavlja testirano varnost in na podlagi varnostnih certifikatov omogoča zanesljivo in varno vožnjo.

Trikolesni skiro Birdie je primeren za dolgotrajno upoabo, za otroke od 3. leta do približno 8. leta starosti oziroma do maksimalne teže 50 kg. Kar nekaj malčkov se uspešno vozi s skirojem že kmalu po dopolnjenem 2. letu. Skiro je že na voljo v trgovinici Ajatutaja Koper, kjer ga lahko mamice pred nakupom z malčki tudi preizkusijo.

Dodaj odgovor