Nuna® Pipa™ Urbn z integriranimi Isofix konektorji

Blagovna znamka Nuna® je poskrbela za še eno revolucionarno novost na svetovnem tržišču. Edinstvena in izjemno lahka lupinica Nuna® Pipa™ Urbn z integriranimi Isofix konektorji omogoča namestitev lupinice na Isofix sistem v avtomobilu brez Isofix baze. Ultra lahka lupinica s težo zgolj 3,3 kg (teža brez podporne blazine in strehice) omogoča ultra lahek način potovanja z avtomobilom in povsem preprosta namestitev na voziček, saj je kompatibilna z vsemi modeli vozičkov Nuna. Prva tovrstna lupinica na svetu omogoča praktično in varno rešitev za zanesljivo potovanje s poljubno obliko prevoza.

Namestitev na Isofix sistem v avtomobilu s pomočjo integriranih Isofix konektorjev v samo 2 sekundah! V primeru, da v vozilu ni na voljo Isofix sistem, lahko lupinico hitro in enostavno montirate z varnostnim pasom. Povsem preprosta ja tudi namestitev na poljuben model otroškega vozička Nuna®. Nuna® Pipa™ Urbn ponuja malčkom varen in nadvse udoben prostor za prve poti. Vrhunski materiali in premium tkanine poskrbijo za še bolj prijetna potovanja. Skrbno testirani materiali Nuna® ne dražijo občutljive otroške kože. Nuna® Pipa™ Urbn z merino volno in Tencel liocelnimi vlakni zagotavlja dobro vpijanje vlage, prvovrstno mehkobo, zračnost in prikladnost poljubnemu letnemu času. Vzdrževanje je preprosto, saj je mogoče pranje tekstila v pralnem stroju. Nuna® Pipa™ Urbn ponuja tudi vse preostale nadstandardne lastnosti, ki so značilne za lupinice Nuna® (praktičen ročaj iz razkošnjega usnja, podporno blazino za novorojenčka, strehico z UV zaščito 50+, ki se lahko odstrani). Nuna® Pipa™ Urbn navdušuje tudi z ikonično magnetno zavesico Dream drape™, za katero mame, ki prisegajo na opremo Nuna®, pogosto povedo, da si brez nje ne predstavljajo več vsakodnevnih poti z dojenčkom.

Vožnja z družinskim avtomobilom, taksijem ali najetim vozilom – potujte na način, ki vam najbolj ustreza enostavno in sproščeno. Lupinica Nuna® Pipa™ Urbn ima tudi certifikat TUV za zračni promet in je odobrena za uporabo na letalu.

Predstavitev otroškega avtosedeža Nuna® Pipa™ Urbn

FAQ:

Katere so glavne razlike med lupinicama Pipa™ Next in Pipa™ Urbn?

Lupinico Pipa™ Urbn se lahko uporablja do otrokove višine 75 cm, Pipa™ Next pa vse do otrokove višine 83 cm. Vendar pa je pri montaži lupinice Pipa™ Next na ISOFIX sistem potrebna uporaba ISOFIX baze, lupinica Pipa™ Urbn pa ima ISOFIX konektorje integrirane že v sam avtosedež.

Primerjava med lupinicama

Kateri testi trka so bili opravljeni na lupinici Pipa™ Urbn?

Avtosedež Pipa™ Urbn je uspešno prestal test in izpolnjuje najnovejši standard ECE-R129/03. Nuna® izvaja tudi dodatne interne teste trka z bistveno večjimi silami pospeška, kot jih zahteva standard ECE-R129/03.

Kako se Pipa™ Urbn obnese pri preiskusih trčenja?

Avtosedež Pipa™ Urbn je bil testiran pri čelnem, zadnjem in bočnem trku na podlagi varnostnega predpisa ECE-R129 za avtomobilske sedeže. Poleg tega Nuna® izvaja dodatne interne teste trka na podlagi standardov potrošniške organizacije Stifung Warentest. Varnostna zmogljivost avtosedeža Pipa™ Urbn je presegla zahteve standardov za do 40 %. Testi so pokazali, da zagotavlja varnost pri kateremkoli načinu montaže v avtomobil.

Ali je namestitev avtosedeža Pipa™ Urbn z avtomobilskim pasom enako varna kot namestitev z integriranimi ISOFIX konektorji na ISOFIX sistem?

Oba načina montaže avtosedeža v primeru trka učinkovito ščitita pred poškodbami, če sta izvajana pravilno. V primeru čelnega trka je glede zagotavljanja varnosti v rahli prednosti namestitev z avtomobilskim pasom, medtem ko se malenkost bolje glede nudenja varnosti obnese montaža na ISOFIX sistem v primeru bočnega trka. Na podlagi raziskav je ugotovoljeno, da namestitev na ISOFIX sistem predstavlja manjše tveganje za nepravilno montažo.

Kako lahko uporabljam avtosedež Pipa™ Urbn v vozilu, ki ni opremljeno z ISOFIX sistemom?

V primeru, da vozilo nima ISOFIX sistema lahko lupinico namestite s pomočjo 3-točkovnega avtomobilskega varnostnega pasu, s pomočjo stranskega in zadnjega vodila za pas (vodili sta integrirani). Nikoli ne nameščajte avtosedeža na sedež z aktivno zračno blazino

Ali lahko uporabljam lupinico Pipa™ Urbn v kombinaciji z ISOFIX bazo?

Ne, lupinice Pipa™ Urbn ni mogoče uporabljati z ISOFIX bazo. Za uporabo z ISOFIX bazo lahko izberete avtosedež Pipa™ Next.

Kakšne tkanine so uporabljene pri izdelavi Pipa™ Urbn lupinice? Ali so FR-free?

Lupinico Pipa™ Urbn odlikujejo visoko kakovostni materiali, ki zagotavljajo nežnost, ki jo potrebuje otroška koža. Da, materiali so naravno ognjeodporni in ne vsebujejo škodljivih kemikalij, ki zavirajo ogenj. Vse tkanine Nuna® so v skladu s standardom EN71-3, ki presega zahteve predpisov ECE-R129. Merino volna in Tencel liocelna vlakna poskrbijo za zagotovljeno dobro vpijanje vlage, prvovrstno mehkobo, zračnost in prikladnost poljubnemu letnemu času.

Je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn kompatibilna tudi z otroškimi vozički drugih blagovnih znamk?

Da, poleg tega, da je kompatibilna s poljubnim modelom otroškega vozička Nuna®, je združljiva tudi z večino modelov otroških vozičkov drugih blagovnih znamk: Joolz, Stokke, Silver Cross, Uppababy, Bugaboo, i-Candy, Mamas&Papas,…

Je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn združljiva z Nuna® Ring adapterjem?

Ne Nuna® Pipa™ Urbn lupinica ni zdržuljiva niti z Nuna® Demi™ Grow Ring adapterjem niti z Nuna® Mixx™ Next Ring adapterjem.

Je lupinica Nuna® Pipa™ Urbn odobrena za vožnjo z letalom?

Da, lupinica Nuna® Pipa™ Urbn ima tudi certifikat TUV za zračni promet in je odobrena za uporabo na letalu.