Proizvajalec Childhome je letošnjo jesen lansiral novo linijo Mommy & Dady bag. Poleg že zelo priljubljenih in prostornih previjalnih torb Mommy Bag, so odslej na voljo tudi čudovite toaletne torbice Baby Necessities in najbolj IN Banana Bag torbice. Na svoje pa pridejo tudi očetje, saj so tu nahrbtniki in torbe Daddy Bag.

Dopolnite svojo družino Mommy Bag s toaletno torbico Baby Necessities. Vanjo lahko varno shranite najpomembnejše otroške toaletne pripomočke. Toaletna torba Baby Necessities se enostavno prilega v vašo torbo za mamice in jo lahko vzamete kamor koli. Idealna kot darilo za nosečnico ali mamico.

Toaletna torbica Baby Necessities je na voljo v različnih barvnih kombinacijah.

 

 

 

MUST HAVE tega leta je zagotovo Banana Bag Childhome On-The-Go. Idealna za aktivne starše!

Proste roke vam bo odslej omogočila stilska, kompaktna in priročna torbica Banana Bag. Nosite jo lahko okoli pasu ali čez ramo. Torba On-The-Go ustreza vsem modnim stilom.

Banana Bag Childhome je na voljo v različnih barvnih kombinacijah.

 

 

Nahrbtnik Daddy Bag je tako prostoren in trpežen, da se mu očetje ne morejo upreti. Vanj lahko na,reč pospravijo vse potrebno za malčka, pa tudi vse svoje stvari. V nahrbtniku Daddy Bag pa je pospravljena tudi previjalna podloga.

Celotno kolekcijo si lahko ogledate —> TUKAJ

Dodaj odgovor