Znašli smo se v izrednih razmerah, kjer se vsakodnevno soočamo z izzivi, ki jih nismo bili vajeni.  Zato želimo poudariti, da skrbimo v prvi vrsti za zdravje in dobro počutje naših zaposlenih, naših pošiljateljev in vas dragi kupci – prejemniki paketov.

V skladu z državno zakonodajo (odlok vlade z dne 15. 3. 2020) smo fizično trgovino Ajatutaja Koper zaprli za kupce.

Vaša naročila bomo v tem času nemotoma sprejemali in odgovarjali na vsa vaša vprašanja:

🟡 preko spletne strani www.ajatutaja.com

🟡 po telefonu ➡️ 070 356 580

🟡 preko Fb in Ig profila @ajatutaja.babyshop

🟡 po mailu info@ajatutaja.com ali narocila@ajatutaja.com

Vsa naročila nad 20,00 eur bomo tudi brezplačno odpremili.

V želji, da dodatno zaščitimo vaše zdravje in zdravje dostavljalcev, smo v otroški spletni trgovini www.ajatutaja.com začasno ukinili možnost plačila po povzetju – ob dostavi. Vaša naročila lahko plačate preko PayPala ali z nakazilom na TRR.

Glede na trenutno situacijo zato vse kupce prosimo, da upoštevate vse nujne varnostne ukrepe dostavne službe GLS:

  1. Dostava paketov bo potekala na prostem in brez kontaktov z upoštevano razdaljo 1,5 metra. GLS kurirji ne bodo vstopali v zaprte prostore ob dostavi paketa. Prejemnik paketa naj prevzame paket zunaj – brez kontaktov.
  2. Prejemniki paketov se v čim večjem številu odločite za dostavo na dogovorjeno mesto ali za dostavo v GLS Paketomat. Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema in da lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, na terasi, za ograjo, ipd.. GLS Paketomati omogočajo brezkontaktni prevzem paketa na 70-ih lokacijah po vsej Sloveniji.
  3. Če paketa ne bo možno dostaviti niti brezkontakno na naslovu niti preko GLS Paketomata, se bo paket takoj vrnil k pošiljatelju. Paketi ne bodo čakali prejemnikov na osebni dvig v GLS paketnem centru.

Hvala za razumevanje in pazite nase in na svoje bližnje!
ekipa AJATUTAJA

Dodaj odgovor