Dobrodošli na naši prenovljeni spletni strani!

Naïf naravna kozmetika za otroke in mamice

Naïf ne bi bil Naïf, če ne bi zagotavljal resnično varne sestave. Vsi izdelki Naïf so dermatološko testirani in brez alergenov.

Izdelki so naravni, brez glutena, brez alergenov, ne vsebujejo škodljivih sestavin, so 100% veganski in izdelani brez krutosti do živali. Tudi embalaža kozmetike Naïf® je okolju prijazna, brez BPA in mehčal. Izdelana je iz bioplastike, katere glavna sestavina je sladkorni trs. Embalaža nosi prepoznavni pečat »I’m Green Plastic«.

Zakaj Naïf®?

Pridružite se številnim zadovoljnim uporabnikom in družinam po svetu, ki že prisegajo na naravo kozmetiko Naïf®. Potem ko sta Jochem Hes in Sjoerd Trompetter, ustanovitelja blagovne znamke Naïf®, postala očeta, sta bila šokirana, koliko škodljivih in celo nepotrebnih sestavin vsebujejo negovalni izdelki za dojenčke, otroke in nosečnice. Ustanovila sta Naïf® z eno samo vizijo: spremeniti svet kozmetike. Družinam prijazna kozmetika Naïf® je zanesljiva in varna, dermatološko testirana, 100% veganska, brez glutena, brez alergenov, 100% “cruelty freee”, ustvarjena brez krutosti do živali, proizvedena in izdelana v EU, na voljo v okolju bolj prijaznih embalažah.

Dojenčkova koža je zlasti v prvih mesecih še posebej občutljiva. Dermatološko testirana kozmetika Naïf® zagotavlja popolno in varno nego kože. Vsi izdelki kozmetike Naïf® so skrbno in premišljeno zasnovani in vsebujejo samo snovi, ki jih otroška koža resnično potrebuje. Posebno skrbnost podjetje namenja formuli, ki ne vsebuje škodljivih snovi. Kozmetika Naïf® je 100% veganska, izdelana brez krutosti do živali, ne vsebuje glutena in alergenov, primerna pa je tudi za zelo občutljivo in suho kožo.

Linijo otroških sončnih krem Naïf odlikuje skrbno zasnovana naravna formula. Vsi izdelki kozmetike Naïf so naravni, 100% veganski, brez glutena in alergenov ter dermatološko testirani. Naïf kozmetika je primerna za vse tipe kože, tudi za občutljivo in zelo suho kožo. Sončne kreme Naïf so »Ocean & reef-friendly« izdelek, brez škodljivih substanc, proizvedene brez krutosti do živali

Priznana nizozemska blagovna znamka Naïf® je ustvarila čisto posebno linijo izdelkov za nego kože v času nosečnosti. Spremembe na hormonski ravni lahko vplivajo tudi na stanje kože, ki se lahko spremeni in potrebuje nežno in kakovostno nego. Prav takšna pa je tudi linija izdelkov za nosečnice Naïf®, ki ne vsebuje umetnih snovi, ki kožo iritirajo in je brez hormonskih motilcev. Poleg posebno zasnovane linije za nosečnice, je mamam v veselem pričakovanju in doječim mamicam prijazna tudi celotna linija kozmetike Naïf® za otroke. Na voljo so losjon in negovalna krema za telo, masažno olje in olje za kopanje, peneča kopel, pena za prhanje, čistilni gel za umivanje in drugi negovalni izdelki.

Naïf sočne kreme vsebujejo mineralne filtre brez nano delcev. Nano delci poskrbijo za neviden nanos kreme, lahko pa negativno vplivajo na okolje, zato v Naïf proizvodih niso prisotni. V sončni kremi Naïf prav tako ni prisoten aluminij. Kot stabilizator formule je kot sestavina krem za sončenje z mineralnimi UV filtri dodan tudi aluminijev hidroksid. Zaenkrat še ni raziskav, ki bi dokazovale, da je ta sestavina lahko škodljiva za kožo ali okolje. Aluminijev hidroksid ni primerljiv z aluminijevim klorohidratom v deodorantu, za katerega je na primer znano, da je zdravju škodljiv. Kljub neškodljivosti, se je blagovna znamka Naïf odločila, da aluminija NE vključi v sestavo kreme za sončenje.

Negujte sebe in svoje najdražje z ljubeznijo

Negovalni izdelki Naïf® so najlepše darilo sebi, svojim otrokom in izjemno priljubljeno darilce za novorojenčka, novopečeno mamico oziroma družino ter odlična izbira za darilo za baby shower. Morda se sprašujete, koliko nege s pomočjo kozmetičnih negovalnih izdelkov otrokova koža sploh potrebuje? Dojenčkova koža v principu potrebuje zelo malo negovalnih izdelkov, zato pa je toliko bolj pomembno, da skrbno izberemo kakovostne in varne izdelke, ki so primerni za negovanje kože v prvih mesecih. Naïf negovalna kozmetika za dojenčke zagotavlja otrokom prijazno in varno sestavo in tako omogoča naraven zaščitni sloj za občutljivo kožo, zlasti za tisto, ki se z negovalnimi izdelki srečuje prvič.

Izdelki Naïf so ekskluzivno na voljo tudi na Obali! Obiščite trgovino Ajatutaja Koper in spoznajte vso linijo naravne kozmetike Naïf.