Žirafa Sophie z grizalom iz kavčuka So`pure

Žirafa Sophie z grizalom iz kavčuka So`pure

Žirafa Sophie:
Otrokova prva igrača, ki spodbuja prav vsakega od njegovih čutov. Žirafa Sophie ali Sofija je igrača in grizalo, ki jo vsak dojenček takoj vzljubi. Izdelana je ročno – iz naravnega materiala – kavčuka in oddaja prijeten naraven vonj. Malčki si z nogicami žirafe olajšajo bolečine pri izraščanju prvih zobkov. Oblika žirafe omogoča enostaven prijem – otrok poprime za vrat žirafe in jo grizlja. Z žirafico Sophie tvorita popoln par pri premagovanju neprijetnih bolečin, ki našim malčkom ne dajo spati.

Grizalo iz 100% naravnega kavčuka Sophie la girafe:
Izdelano je iz naravnega, zdravju neoporečnega, mehkega in voljnega materiala iz soka drevesa Hevea (kavčuk). Je primerne oblike, da ga lahko zgrabijo tudi najmanjše dojenčkove roke. Idealno je za lajšanje bolečin v različnih stopnjah rasti prvih zobkov, njegov ročaj pa je prilagojen tako, da se popolnoma prilagodi otroškim ustecem. Poln je majhnih grebenčkov, ki pomagajo pri lajšanju bolečin ob rasti zobkov ter majhnih zbolkinic, ki masirajo otečene dojenčkove dlesni

Vsi izdelki ŽIRAFA SOPHIE so na voljo v trgovini Ajatutaja Koper.

26.90€ z DDV

Darilni set vsebuje:
Žirafo Sophie + Grizalo iz 100% naravnega kavčuka So`pure

Žirafa Sophie je izdelek, ki zadovolji vse dojenčkove potrebe in je primeren za vsako stopnjo dojenčkovega razvoja – že od rojstva dalje. Ko dojenček stisne žirafo, ta proizvede nežen zvok, ki spodbuja njegov sluh.

Francoski proizvajalec Vulli je prvo žirafo izdelal 25. maja davnega leta 1961…to je dan Svete Sofije!  Z leti je Sofija zaslovela po vsem svetu (v kar 71 državah jo prodajajo) in je prejemnica vrsto prestižnih priznanj in nagrad kot najboljša igrača za malčke.

Žirafa Sophie je DOJENČKOVA PRVA IGRAČA, ki spodbuja prav VSAKEGA OD NJEGOVIH ČUTOV:

VID:
Do starosti 3 mesecev je dojenčkov vid omejen, zaradi česar prepoznava le velike kontraste. Temne in opazne pike po celem telesu Žirafe Sophie privabljajo pozornost in omogočajo vizualno stimulacijo, Žirafa Sophie tako kmalu postane prepoznaven in pomirjajoč predmet za dojenčka.

SLUH:
Zvok žirafe Sophie zabava dojenčka in spodbuja njegov sluh. Ko jo dojenček stisne, proizvede Žirafa Sophie smešen in prepoznaven zvok, ki sprva pomaga spodbujati dojenčkov sluh, kasneje pa mu tudi pomaga razumeti povezavo med vzrokom in učinkom.

OKUS:
Žirafa Sophie je narejena iz 100% naravnega kavčuka in jedilne barve ter je popolnoma varna za žvečenje, tako kot sesek stekleničke za hranjenje. Zaradi mehke teksture in številnih žvečljivih delov (ušesa, rogovi, noge) je popolna za pomirjanje dojenčkovih bolečih dlesni, ko mu pričnejo rasti zobje.

DOTIK:
Dotik je prvi način komunikacije dojenčka z zunanjim svetom. Mehak občutek Žirafe Sophie, tako kot koža dojenčkove mame, spodbuja psihološke in čustvene odzive, ki dojenčka pomirjajo in vzpodbujajo zdravo rast in dobro počutje.

VONJ:
Zaradi edinstvenega vonja naravnega kavčuka iz drevesa Hevea vaš dojenček zlahka prepozna Žirafo Sophie med vsemi drugimi igračami.

PREPROST OPRIJEM:
Oblika in velikost (18 cm) Žirafe Sophie sta pravšnja za dojenčkove majhne roke. Žirafa Sophie je zelo lahka, njene dolge noge in vrat pa omogočajo dojenčku preprost oprijem že od svojih prvih dni.

Morda vam bo prav tako všeč…