Mandlejvo olje Linea MammaBaby – Guendalina 500ml

Mandljevo olje Guendalina za nežne trenutke ter prijetne masaže. Mandljevo olje izdelano iz naravnih sestavin, je idealno za dobro počutje samega telesa, saj na kožo deluje pomirjujoče ter osvežujoče.

Enostavna uporaba s pomočjo dozatorja.

 

16.99€ z DDV

Mandljevo olje Guendalina je še posebej priporočljivo za masažo in nego občutljive dojenčkove kože. Spodbuja hidratacijo te zaščiti povrhnjico.

Izdelki Linea MammaBaby so na voljo tudi v trgovini Ajatutaja Koper.

Uporaba mandljevega olja preprečuje nastanek strij, ki se pojavijo med nosečnostjo ali med obdobji hitrega pridobivanja teže in hujšanja.Idealno za sprostitev, hranljivost ter elastičnost kože, primerno za suho kožo. Po uporabi olja bo koža bolj elastična, navlažena, nahranjena ter mehka. Dokazano primerno za občutljivo ter razdraženo kožo.

Sestavine (INCI): 100% Prunus Amygdalus Dulcis Oil
Proizvajalec: Olcelli Farmaceutici srl, Giussano (MB), Italija
Pakiranje: 500 ml

Linea MammaBaby izdelki so se razvili zaradi ljubezni do otrok ter prepričanja, da je malčkom potrebno ponuditi le najbolj kakovostne kozmetične proizvode. Izdelki so narejeni iz kakovostnih sestavin, ki vašim otrokom zagotavljajo najboljšo zaščito. Celotna kolekcija priljubljenih izdelkov je izdelana v Italiji. Popolnoma vsi izdelki so biološko izdelani iz rastlinskih ekstraktov iz ekoloških kmetij domačih kmetovalcev. Ta naravna kozmetika ne vsebuje barvil, parabenov, natrijevega sulfata ter drugih škodljivih snovi. Visoka kakovost izdelkov ter privlačna in enostavna embalaža bo vzbudila zanimanje ter veselje vaših malih sončkov. Notranjost embalažne škatle nekaterih izdelkov je potiskana s pobarvanko, ki bo vašega malčka zagotovo z navdušenjem zaposlila.

 

Morda vam bo prav tako všeč…