Curaprox Baby - za zdrav razvoj otrokovih zob, ust in čeljusti

Švicarsko podjetje Curaprox je specialist za ustno higieno in zdrave zobe! Od leta 1974 namreč razvija revolucionarne izdelke na področju nege zob in dlesni.
Svoje izdelke razvijajo v sodelovanju z različnimi strokovnjaki, kar zagotavljajo najbolj učinkovito in varno nego zob. V zadnjih letih se je Curaprox povzpel v sam svetovni vrh na področju pripomočkov za ustno higieno, njihove izdelke pa priporočajo tudi specialisti zobozdravniki in ortodonti.

Izdelki CURAPROX Baby so v skladu z naravnim razvojem dojenčka in ne škodujejo njegovemu razvoju. Vsi izdelki za dojenčke so biofunkcionalni, to pomeni, da nudijo podporo otrokovemu naravnemu razvoju.

Linija ščetk, tolažilnih dud in grizal Curaprox Baby predstavlja pravo revolucijo v oblikovanju dud, tako za ustno zdravje kot splošno zdravje vašega otroka.

Dudo CURAPROX Baby odlikuje ortodontska oblikovanost, ki preprečuje neželene učinke, kot so deformacija čeljusti in težave pri dihanju skozi usta, in tako omogoča zdrav in pravilen razvoj otrokovih zob, ust in čeljusti.

Izdelke Curaprox Baby dobite tudi na poličkah trgovinice Ajatutaja Koper.