Okrogla tolažilna dudica BIBS je varna, elegantna in trendi dudica iz 100% naravnega kavčuka. V paketu sta dve čudoviti pastelni barvi, ki se jim mamice ne morejo upreti. In kar je najbolj pomembno – obožujejo jih vsi malčki. Upognjena oblika zunanjega dela BIBS dude in okrogla oblika cuclja iz latexa zelo spominja na mamine prsi. Zato jo sprejmejo tudi otroci, ki so izključno dojeni in ne marajo dude.

Dude BIBS so na voljo v dveh velikostih in različnih pastelnih barvah!

Svetovno znane BIBS dude z značilnim okroglim ščitom in vpojnim delom v obliki češnje, dajejo otrokom udobje in varnost že skoraj 50 let.

BIBS dudice so na voljo tudi v trgovini Ajatutaja Koper!

Sesalni del BIBS dude je izdelan iz 100% naravnega kavčuka. Naravni kavčuk je svilnat, mehak in fleksibilen ter daje otroku naravni občutek sesanja. Okrogli zunanji del dude, pa je oblikovan tako, da je rahlo upognjen proč od obraza otroka. To zagotavlja oskrbo zraka z občutljivo kožo v območju ust in zmanjša draženje nežne dojenčkove kože.

Lastnosti BIBS dudice:

  • OKROGLA OBLIKA dudice ponazarja mamino bradavico (zato jo imajo radi tudi dojeni otroci)
  • NARAVNI MATERIAL (cucelj je iz naravnega kavčuka, ostali deli pa iz kvalitetnega polipropilena, brez BPA, PVC in ftalatov)
  • EN 1400 + A1 (dude BIBS so izdelane v skladu z najnovejšim evropskim standardom varnosti in kakovosti)
  • Oblikovano in izdelano na Danskem.
  • SKLADIŠČENJE Duda naj bo vedno suha in zaščitena pred umazanijo, npr. v omari ali na dnu škatle. Izogibajte se dajanju dude v neposredni sončni svetlobi in vročini, saj lahko to oslabi naravni lateks. Prav tako ne shranjujte dude v razkužilu / sterilizirajoči tekočini.
  • ČIŠČENJE: Pred prvo uporabo dude, dajte dudo v vrelo vodo za vsaj 5 minut.

Dodaj odgovor