Ninice, simpatični zajčki Bunny, ter blazinice Moon v obliki lune so izdelani iz naravnih materialov. Posteljnina in povijalne odejice bamboo je v pastelnih barvah z značilnim zajčkom Effiki. Čudoviti izdelki ki bodo dopolnili vsako otroško sobico. Ročno izdelano v EU.

Zajček Effiki Bunny je mehka in ljubka igrača, ki jo vsak otrok vzljubi. Prikupen zajček v velikosti 20 cm bo odlična družba za vašega malčka. Idealno kot darilo ob rojstvu, nepogrešljiv dodatek za vsako otroško sobico in lepo darilo za nosečnico ob Baby shower zabavi.

povijalna-odejica-bamboo-effiki-racer-modra-2

Mehka in nežna odejica z zajčkom Effiki je narejena iz 100% bambusa. Bambus je zelo trpežen in brez alergenov. Primerna tudi za novorojenčke. Odejice bamboo Effiki so izredno vpojne, se zelo hitro sušijo in so na splošno enostavne za vzdrževanje. Izdelek je izdelan iz bambusovih vlaken in je zato še posebej primeren za občutljivo otroško kožo.

effiki_posteljnina_dojencek

MOON PILLOW je majhen vzglavnik oziroma blazina v obliki lune. Idealna blazina za prve dni življenja vsakega otroka. Blazina luna je nenadomestljiva med potovanjem, saj služi kot stabilizator za otroško glavico med vožnjo v avtosedežu ali med vožnjo z vozičkom.

Izdelke Effiki lahko naročite —> TUKAJ ali pa obiščite našo trgovinico Ajatutaja Koper, kjer so izdelki Effiki tudi razstavljeni.

Dodaj odgovor