Rubbabu igrače so revolucionarna novost na trgu. Imajo vse odlike, ki so pomembne tako za srečnega otroka kot tudi za zadovoljnega starša. Navdušile pa so tudi otroške vrtce.

rubbabu_igrace_ajatutajaZakaj izbrati rubbabu igračo?
Vsaka rubabbabu igrača je ročno izdelana iz naravnega kavčuka (pene), obložena pa je s kosmičasto ovojnico iz najlona, ki je povsem gladka. Igrača nima vonja in je mehka kot žamet. Ima preprosto obliko tako, da bo zagotovo postala otrokova stalna spremljevalka, saj je kar ne bo hotel spustiti iz ročic. Rubbabu igrača nima priloženih baterij in ostrih robov, zato je povsem varna in nadvse primerna tudi za dojenčke, načeloma  jo lahko uporabljajo otroci vseh starosti.

Igrača ima vse potrebne varnostne standarde (ASTM 963 CFR 16, EN71 & AS/NZS ISO 8124). Na voljo je v različnih veselih in živahnih barvah. Izbirate lahko med obliko žogice, avtomobilčka, orodja, tovornjačka, ljubke živalice ter drugih prisrčnih oblik, zato se nad njimi navdušujejo oboji, deklice in dečki. Domiselna oblika igračke in mavrica barv bodo za vašega malčka zagotovo večni vir navdiha za igranje in spoznavanje sveta, saj je igračka posebej prilagojena otroški rokici. Kolesca na igrački pa spodbujajo vašega nadebudneža k plazenju.

Starši boste zadovoljni, saj je izredno nezahtevna za vzdrževanje. Igračo lahko namreč mirno sperete z vodo, brez strahu, da bi vodo vpila in se uničila. Prav tako je igralo iz 100 % naravnega kavčuka izredno trpežno in skoraj neuničljivo, tudi v primeru, da po nesreči stopite nanj.

Izdelek za otroke je okolju prijazen, saj je biološko razgradljiv do 97 %. Materiali in barve, uporabljene pri izdelavi igrače, so ekološki in popolnoma varni, tako, da ste lahko brez skrbi, če otrok tlači igračo v usta.

Rubbabu igrača je res nekaj posebnega, saj omogoča vašemu otroku edinstveno doživetje, zato je idealno darilo za vašega malčka.

 

Dodaj odgovor