Spletna trgovina ajatutaja.com ponuja več različnih načinov plačila in dostave. Način plačila in dostave si lahko izberete v procesu nakupa. Dostava v 3-5 dneh po Sloveniji, Hrvaški in Italiji.

Cena dostave:

  • Slovenija 3.60 eur oz.brezplačno pri nakupu na 85,00 eur
  • Hrvaška 8.90 eur
  • Italija 8.90 eur

Kupec lahko odda svoje naročilo:

  1. po e-pošti (info@ajatutaja.com)
  2. preko telefona (+386 5 6281820) ali mobitela (070 356580)
  3. preko spletne trgovine (www.ajatutaja.com)

1) Naročanje preko e-pošte info@ajatutaja.com

Naročila preko e-pošte morajo nujno vsebovati ime in priimek naslovnika/plačnika, ulico, poštno številko in kraj; kontaktno telefonsko številko in e-naslov; Ime artikla in ostale potrebne specifikacije kot so barva, velikost itd.

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana. V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas prosim obvestite v najkasneje 6 urah po oddaji naročila po elektronski pošti info@ajatutaja.com

2) Naročanje preko telefona (+386 5 6281820) ali mobitela (070 356580) je možno od ponedeljka do petka (med 9.00 in 17.00 uro) in ob sobotah (med 9.00 in 12.00 uro)

Naročila preko telefona morajo nujno vsebovati ime in priimek naslovnika/plačnika, ulico, poštno številko in kraj; kontaktno telefonsko številko in e-naslov; Ime artikla in ostale potrebne specifikacije kot so barva, velikost itd.

Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. Sprejeta naročila se obravnavajo kot nepreklicna in bodo izpeljana v roku 24 ur (v kolikor je blago na zalogi pri prodajalcu). V primeru, da želite odstopiti od naročila, nas prosim obvestite v najkasneje 6 urah po oddaji naročila po elektronski pošti info@ajatutaja.com

3) Naročanje v spletni trgovini www.ajatutaja.com:

Naročanje preko spletne otroške trgovine je možno 24 ur na dan, vse dni v letu. Potrošnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini, razvrščene v kategorijah.