Zaščitna krema za obraz Sophie la Girafe Baby 50ml

Žirafo Sophie pozna že milijone ljudi, predstavljamo pa vam novost na našem tržišču – Kozmetiko Sophie la Girafe Baby z naravnimi in organskimi izdelki za nego kože dojenčka s ECOCERT certifikatom.

 99,99% naravna kozmetika

Zaščitna krema za telo je zasnovana tako, da se nanaša na dojenčkov obraz in na telo. Kožo ščiti pred poškodbami, ki jih povzročajo UV žarki, veter in temperaturne spremembe. Prav tako velja za odlično nego kože pod pleničkami. Poslovite se od ločenih krem za zaščito kože pri preživljanju časa na prostem ter krem za uporabo pod pleničkami.

Izbor varnih, organskih sestavin razvaja kožo vašega otroka. Vosek makadamije in kakavovo ter karitejevo maslo tvorijo poseben zaščitni, a hkrati prepusten sloj na koži. Aloe vera in sivkina voda pomirjata kožo. Antiseptični izvleček timijana blaži vnetja.

17.90€ z DDV

Zaščitna krema za obraz Sophie la Girafe Baby 50ml – uporaba:

Nežno nanesite in vtrite majhno količino kreme na otrokovo kožo. Kreme ne uporabljajte na predelu okrog oči. Za ponoči priporočamo uporabo kreme za obraz Sophie la Girafe. Se pa lahko zaščitna kremaSophie la Girafe uporablja tudi kot krema za roke.

Recite zbogom uporabi številnih krem za preživljanje časa na prostem in krem za uporabo pod pleničkami – en izdelek zaščiti tako obraz kot tudi telo!

Pakiranje: 50 ml
Proizvajalec: Alva Organics Oy Ltd, Finska
Proizvodna veriga, pakiranje in materiali so v skladu z ECOCERT ORGANIC merili.

Morda vam bo prav tako všeč…