%

Voziček za dvojčke Uppababy VISTA 2v1

Dovolj prostora za shranjevanje vseh potrebščin, tiha vožnja brez tresljajev, enostavno zlaganje ter naravni materiali, so glavne prednosti vozička UPPAbaby VISTA, ki je zasnovan tako, da raste z vašo družino.

Komplet VISTA za dvojčke vključuje:

  • izredno lahko in čvrsto aluminijasto ogrodje
  • 2 x obojestransko nastavljiv športni del
  • 2 x veliko košaro za novorojenčka z dodatnim drugim senčnikom
  • 2 x pokrivalo proti dežju za košaro in športni del
  • zelo veliko nakupovalno košaro
  • mrežo proti mrčesu za košaro in športni del
  • spodnje in zgornje adapterje za spremembo konfiguiracije
  • 2 x adapterje za lupinico (Besafe, Maxi cosi, Cybex, Nuna, Joie,…)

1,630.00€ 1,385.00€ z DDV

Počisti

Otroški voziček za dvojčke Uppababy VISTA je trpežen, sodoben in dovršen voziček, ki ima dovolj prostora za shranjevanje. Zasnovan je tako, da raste z vašo družino.

Športni del
Športni del je lahko obrnjen tako, da otrok gleda vas ali pa je obrnjen v smeri vožnje, da lahko raziskuje okolico. Višina strehice se prilagaja rasti vašega otroka. Naslonjalo je mogoče nagniti do 180 stopinj, da lahko vaš otrok udobno leži ali pokončno sedi in opazuje okolico. Izvlečni senčnik na športnem delu ima zaščito pred UV žarki z zaščitnim faktorjem SPF 50+ in je pri Visti 2018 narejen iz materiala, ki se ne mečka in ostane v željenem položaju.

Kolesa z blažili pred tresenjem in zadnje vzmetenje
Kolesa imajo posebna blažila pred tresenjem in mehko vzmetenje, zato so primerna za vožnjo po vseh podlagah. Vašemu otroku zagotavljajo mirno in udobno vožnjo ne glede na razmere. Kolesa Viste imajo tudi poseben patentiran sistem ležajev, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in tiho delovanje. Pri modelu Vista 2018 so vgradili ˝zračni žep˝, ki naredi vožnjo še udobnejšo.

Košara za novorojenčka
Z enim samim klikom lahko odstranite košaro za dojenčka in vašega spečega malčka kamorkoli nesete s seboj. Luknjasta vzmetnica in blazina zagotavljata dodatno zračenje ter poskrbita za varen počitek vašega otroka. Notranja tkanina vpija slino, pot in ostale tekočine, ter poskrbi da je vaš otrok vedno na suhem. Pri košari je možno tudi zapiranje notranje tkanine z zadrgo, enostavno za odstranjevanje in čiščenje. Izvlečni senčnik na košari ima zaščito pred UV žarki z zaščitnim faktorjem SPF 50+ in je pri Visti 2018 narejen iz materiala, ki se ne mečka in ostane v željenem položaju. Vista košara je preizkušena, primerna in uradno certificirana kot posteljica za novorojenčke. Sedaj ne boste več v skrbeh, kje bo vaš malček spal, ko boste na dopustu ali zabavi.

Prezračevana mreža za pretok zraka
Na zadnjem delu pomične strehe lahko odprete zadrgo in vašemu otroku zagotovite dodaten pretok zraka.

Prilagodljiva namestitev otroka
Nič ni lepšega, kot varen pogled na svojo mamico ali očeta v prvih mesecih malčkovega življenja. Vendar želja po odkrivanju novega kmalu zahteva pogled naprej in v smeri novih pustolovščin. Pri Visti lahko otroški sedež obrnete tako, da vaš otrok gleda vas ali pa je obrnjen v smeri vožnje in raziskuje okolico.

Teleskopsko krmilo
Krmilo otroškega vozička je nastavljivo in se prilagaja staršem vseh višin.

Nastavljiva višina strehice

Višina strehice se prilagaja rasti vašega otroka.

Zaščita pred soncem SPF 50+
Izvlečni senčnik zaščiti vašega otroka pred škodljivimi UV žarki.

Enostavno večstopenjsko upravljanje naslona

Naslonjalo je mogoče nagniti do 180 stopinj, da lahko vaš otrok udobno leži ali pokončno sedi in in opazuje okolico.

Združljivo z otroškimi avtosedeži

Postopek je popolnoma preprost. Enostavno namestite vašo lupinico na Visto s pomočjo nastavkov.

Zložen voziček samostojno stoji

Enostavno zlaganje v enem samem koraku z ali brez pripetega sedeža. Voziček je samostoječ in zahteva malo prostora.

Velika in priročna košara

Še večja lahko dostopna košara vam omogoča udobno shranjevanje vseh potrebščin za otroka in njegovih igrač, pa tudi izlet v trgovino ne bo več poseben podvig

Morda vam bo prav tako všeč…