Vodoodporni otroški nahrbtnik PaddlePak Chuckles Nemo ribica

Klovnska ribica NEMO – Chuckles v oranžni barvi na bele črte.

Trunki otroški vodoodporni nahrbtnik Paddlepak je zasnovan v obliki prikupne modre ribice z zeleno hrbtno podlogo, repkom in plavutkami.

PaddlePak je vodotesen otroški nahrbtnik, idealen za male kratkohlačne raziskovalce in plavalce. Vrhnji del nahrbtnika se zvije in vodotesno zapre, da ostane vsebina “na suhem” – ne glede na vreme oz. raziskovalne navade vašega malčka.

Otroški nahrbtniki Trunki so primerni za predšolske otroke, starosti  3-6 let in imajo kapaciteto 7,5 litrov in merijo cca 40 cm.

34.90€ z DDV

Nahrbtnik je izdelan iz kakovostnega vodoodpornega materiala s podloženo hrbtno stranjo. Naramnice so opremljene z odsevnikoma, ki zagotavljata odlično vidljivost tudi ponoči.

Pod nahrbtnikov se nahaja majhen žepek z zadrgo, v katerega je mogoče spraviti manjše predmete. Otroški nahrbtnik Trunki je poseben tudi zaradi svojega patentiranega ‘trunki grip-a’, ki omogoča enostaven način varnega nameščanja sončnih očal.

V ponudbi otroških nahrbtnikov PaddlePak – Trunki lahko izbirate med priljubljenim Trunki otroškim nahrbtnikom v podobi ribice Nemo, otroškim nahrbtnikom v podobi zelene žabice, otroškim nahrbtnikom v podobi hobotnice, otroškim nahrbtnikom v podobi morskega psa, nahrbtnikom za otroke v obliki kita orke ali nahrbtnikom za otroke v podobi raka.