Ni na zalogi

Mali srček- naprava za poslušanje srčnega utripa otroka v nosečnosti Unborn Heart

Aplikacija Unborn Heart skupaj z napravo Mali Srček (doppler) vam omogoča, da  poslušajte dojenčkovo bitja srca in spremljate dojenčkov razvoj od 12 tedna nosečnosti dalje. Aplikacija vam približa nov način spremljanja razvoja vašega dojenčka, kadarkoli lahko preverite dojenčkov utrip, ga poslušate in izmerite, poleg tega se dojenčkov utrip posname, vi pa lahko vso to edinstveno izkušnjo delite z vašimi najbljižjimi, partnerjem, družino in prijatelji. Posneti utrip lahko enostavno delite po emailu, sms sporočilu, Facebooku ali Twitterju. Mali Srček je namenjen osebni uporabi in ni primeren za uporbo samo v zdrastvene namene. Brezplačna aplikacija Unborn Heart se uporablja skupaj z napravo Mali Srček (doppler).

Kaj vključuje komplet Mali Srček?

  • Napravo MaliSrček UnbornHeart doppler
  • Kabel za povezavo z mobilno napravo
  • Slušalke
  • Uporabniška navodila
  • Baterije in gel za ultrzvok

65.90€ z DDV

Oznaka:

Opis delovanja naprave Mali srček – Unborn Heart:

1. Pred prvo uporabo odprite pokrovček za baterije in vstavite dve bateriji AAA velikosti (vključeni v paket).
2. V vtičnico za slušalke vtaknite slušalke.
3. Vklop: Zavrtite navzgor gumb za VKLOP-IZKLOP/Jakost zvoka na levi strani plošče, da se naprava vklopi. Zasveti zelena LED kontrolna lučka.
4. Poiščite pozicijo srca ploda. Prosimo, da sprva pozicijo srca ploda ugotovite z roko. Ugotovite najboljšo smer za zaznavanje srca ploda. Na čelno stran sonde nanesite gel oz. drug prevodnik. Nato čelno stran sonde namestite na najboljšo pozicijo za zaznavanje srca ploda. Naravnajte sondo tako, da boste dobili optimalen avdio signal, v idealnem primeru z nagibanjem sonde naokrog. Jakost prilagodite glede na zahteve. Pri iskanju pozicije srca ploda nikoli na nastavite gumba za jakost na maksimalno.
5. Mali Srček doppler prek kabla za pametni telefon povežite z vašo mobilno napravo in začnite s spremljanjem srčnega utripa vašega ploda v realnem času in za snemanjem bitja srca. Med snemanjem mobilna aplikacija računa povprečen srčni utrip v času merjenja in nato prikaže graf srčnega utripa.
6. Po zaključku uporabe zavrtite navzdol gumb za VKLOP-IZKLOP/ Jakost zvoka, da se naprava izklopi.
7. Z mehko krpo obrišite sondo.

Povežite se z vašim dojenčkom – Malim Srčkom

Mali Srček omogoča bodočim mamam, da se že od 12. tedna nosečnosti povežejo s svojim dojenčkom in uživajo v edinstveni izkušnji s svojim malim srčkom. Še več Mali Srček omogoča, da se tudi bodoči očetje takoj povežejo s svojim otrokom, saj lahko spremljajo dojenčkov razvoj že od zgodnje faze nosečnosti in tako na najboljši način vzpostvijo povezavo s svojim otrokom. Zelo ganljivo lako razveselite tudi bodoče stare starše, tako da jim pošiljate zvok srčka njihovega bodočega vnuka/vnukinje.

Zakaj uporabljati Unborn Heart – Mali Srček

Pričakovanje novega družiskega člana je vesel in zelo pomemben dogodek v življenju, vključuje tudi polno posebnih osebnih čustev in občutkov, katere pozna samo mama, poleg vseh lepih občutkov pa se mame srečujejo tudi z dvomi in mnogimi vprašanji o dojenčku in nepotrebnem strahu in stresu, ki ni dober tako za mamo, kot za dojenčka. Z Malim Srčkom lahko bodoča mama pred in med ginekološkimi pregledi, sama kadarkoli posluša bitje srca svojega dojenčka, meri njegov utrip in spremlja razvoj.

Prvotno so naprave za poslušanje srca uporabljali le delavci v medicini, vendar so z razvojem postale izredno popularne tudi za domačo rabo. Še posebaj zato, ker lahko poslušanje dojenčkovega srca zmanjša strah in tesnobo nosečnice in ji nudi dodatno zgotovilo in mirnost, ki je v nosečnosti zelo potrebna. S poslušanjem se ustvari še dodatna in močnejša vez med mamo in dojenčkom.

UnbornHeart Mali Srček prinaša v vaš dom povsem novo možnost spremljanja vaše nosečnosti in razvoja vašega dojenčka, z aplikacijo za pametne telefone lahko poleg poslušanja dojenčkovega srca tega tudi shranite, delite, spremljajte trenuten utrip, štejete število brcov in spremljate meritve dolgoročno skozi vsak teden nosečnosti.

Morda vam bo prav tako všeč…