%

Twistshake pastel flaška MINI CUP 230ml ( 4m+)

Twistshake flaška pastel Mini Cup (4m+) je popolna steklenička za učenje pitja iz kozarca. Posebno oblikovani ustniki poskrbijo da se vaš malček ne polije, “easy to gripročaj pa poskrbi, da flaškice ne padejo iz rok. Revolucionarno patentiran “fruit mixeromogoča pripravo fantastičnih naravnih sokov. Sadju dodajte vodo, premešajte in ustvarjen bo okusen, zdrav in naraven napitek.

9.99€ 5.00€ z DDV

Počisti

Twistshake pastel Mini Cup flaške so  stekleničke za dojenčke nove generacije! Twistshake je priznana švedska znamka otroških stekleničk, ki so preproste in varne za uporabo (BPA free), predvsem pa enostavne za čiščenje.

Twistshake Crawler ali Kid Cup je odlična odskočna deska za otroka, ki se uči pitja iz skodelic in kozarcev. Da bo igra vaših malčkov brezskrbna poskrbita posebno oblikovan ustnik, ter Twistshakov »easy to grip« oprijem. Revolucionarno patentirana inovacija za mešanje sadja, omogoča pripravo fantastičnih osvežilnih pijač. Zmešajte vaše najljubše sadje in vodo in pripravite najokusnejši naravni sok.

V kompletu Twistshake Mini Cup dobite: stekleničko Twistshake 230 ml s pokrovčkom, mrežico in ustnikom za učenje pitja, ter ročaj, da bo lahko Vaš malček samostojno pil.

Lastnosti:

  • Brez BPA – varna tako za vašega otroka kot tudi za vas
  • PP-plastika – izdelana je iz materiala (polipropilena), ki ne vsebuje bisfenola A
  • Fruit mixer – zmešajte sadje in vodo, ter občutite fantastičen okus, ki ga ponuja vaš »shake«
  • Ekstra širok vrat – širok vrat naredi polnjenje in čiščenje lahko in enostavo
  • Ergonomsko oblikovana – prijemu prijazna oblika, tako za otroka kot tudi za starša

NASVET ZA UPORABO: Stekleničko sperite z vodo takoj po uporabi, da bo čiščenje še lažje. V primeru, da želite segreti tekočino v steklenički svetujemo, da pokrov in cucelj pred tem odstranite.

twistshake_ikone_slo

Morda vam bo prav tako všeč…