%

Twistshake pastel anti-colic flaška 260ml

Twistshake flaška je inovativna in pisana pastelna flaška za novorojenčke, idealna tudi za uporabo v kombinaciji z rednim dojenjem. Twisthake cucelj je namreč izdelan v obliki bradavice in je zelo mehek in upogljiv. Najbolj učinkovita rešitev za dojenčke, ki so nagnjeni h kolikam, saj otrok odvečnega zraka ob pitju ne požira.

Edinstven sistem TwistFlow aktivno zmanjšuje kolike in zagotavlja enakomeren tok vsebine v steklenički. Flaška Twistshake ima širok vrat, kar omogoča enostavno čiščenje in lažje tresenje mleka v prahu.

Oblika stekleničke Twistshake je zasnovana tako, da omogoča lažji oprijem in ohranja toploto. Vsaka Twistshake flaška vsebuje tudi praktično dozirno posodico s pokrovom in mrežo za enostavnejše in učinkovitejše mešanje mleka v prahu.

9.49€ 4.75€ z DDV

Počisti

Twistshake anti-colic flaške so pastelne stekleničke za dojenčke nove generacije! Twistshake je priznana švedska znamka otroških stekleničk, ki so preproste in varne za uporabo (BPA free), predvsem pa enostavne za čiščenje.

V kompletu Twistshake 2m+ dobite: stekleničko Twistshake 260 ml s pokrovčkom, mrežico in cucljem velikosti 2m+ (M), ter posodico za shranjevanje s pokrovčkom.

Lastnosti Twistshake:
– Brez BPA – varna tako za vašega otroka kot tudi za vas
– PP-plastika – izdelana je iz materiala (polipropilena), ki ne vsebuje bisfenola A
– Cucelj – izdelan iz kakovostnega silikona, vključen je cucelj M (2m + )
– Mrežica – aktivno pomaga proti nastajanju grudic
– Anti-colic sistem – zmanjšuje kolike
– Posodica – obrok pripravite doma in ga shranite v praktični posodi
– Ekstra širok vrat – širok vrat naredi polnjenje in čiščenje lahko in enostavo
– Ergonomsko oblikovano – prijemu prijazna oblika, tako za otroka kot tudi za starša

NASVET ZA UPORABO: Stekleničko sperite z vodo takoj po uporabi, da bo čiščenje še lažje.V primeru, da želite segreti tekočino v steklenički svetujemo, da pokrov in cucelj pred tem odstranite.

twistshake_ikone_slo

Morda vam bo prav tako všeč…