Baby Nova tolažilna duda iz silikona 26210 pak.2

Tolažilna duda BABY-NOVA 23500 je izdelana iz tankega silikona, okrogle, naravne oblike, univerzalna velikost. Primerna za uporabo od rojstva dalje (tudi za nedonošenčke) ter skozi celotno obdobje uporabe dude. 2 kosa v pakiranju.

Tolažilna duda BabyNova 26210 iz silikona je na voljo v treh barvnih kombinacijah:
(01) Zelena
(02) Roza
(03) Modra
(04) Oranžna

4.99€ z DDV

Počisti

Okrogla duda iz silikona BABY-NOVA, z obročkom, 2 kosa

  • Okrogla oblika posnema naravno dojenje
  • Univerzalna velikost primerna za uporabo od rojstva (tudi za nedonošenčke) ter skozi celotno obdobje uporabe dude
  • Mehak silikon. Ne vsebuje BPA (Bisfenola-A)
  • Ustreza standardu EN 1400.

Izdelki BabyNova so na voljo tudi v naši trgovini Ajatutaja Koper.

Okrogla oblika dude je najstarejša in originalna oblika dudice, ki posnema materino bradavico. Prav tako ne povzroča poškodb otroške čeljusti in deformacij prvih zobkov. Tolažilna dudica okrogle oblike je na voljo v univerzalni velikosti “UNI”, kar pomeni, da je primerna za dojenčke in malčke, v starosti 0-24 mesecev  in se lahko uporablja že od prvega dneva do konca, ko malček potrebuje dudo.

O blagovni znamki BABY-NOVA

Za izdelki BABY-NOVA stoji nemško družinsko podjetje Novatex GmbH, ki v sodelovanju z zobozdravniki, ortodonti, znanstveniki in starši že več kot 25 let raziskuje in razvija inovativne rešitve za otroško nego in hranjenje. V lasti imajo tovarno v mestu Langenstein v Nemčiji.

Številni izdelki BABY-NOVA so prejemniki ocene “odlično” (Sehr gut), ki jo podeljuje nemška revija za potrošnike ÖKO TEST, duda BABY-NOVA Dentistar pa je prva duda na svetu nagrajena s nazivom “zobom prijazna” (Toothfriendly).

Morda vam bo prav tako všeč…