Na zalogi

Termovka za otroke Pura Kiki 260ml Aqua

Termovka za otroke Pura Kiki 260 ml z vključenim silikonskim nastavkom za lažje pitje in silikonskim pokrovčkom, je iz obstojnega nerjavečega in antibakterijskega jekla (1.4301/304),

Termovka Pura Kiki je namenjena za shranjevanje in pitje tople tekočine ali malčkovega toplega obroka, ko ste na poti. Tekočino ohranja toplo dalj časa – tudi do 8 ur. Primerna je tudi za ohranjanje hladne pijače. Prostornina ustreza veliki otroški steklenički. Ima enostavno odpiranja na klik le z eno roko. Volumen: 260 ml.

Na termovko za otroke je možno namestiti tudi Pura silikonski cucelj, silikonsko slamico in pokrovček, ki se kupijo ločeno.

Izdelki PURA so na voljo tudi v trgovinici Ajatutaja Koper.

25.99€ z DDV

Termovka PURA Kiki  je iz obstojnega nerjavečega, antibakterijskega jekla in ohranja temperaturo do 8 ur.

Flaške Pura Kiki so izdelane v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebuje BPA in ostalih plastičnih delcev. Vse to preprečuje, da se škodljivi mikroorganizmi naselijo v stekleničko Pura Kiki. Stekleničko PURA Kiki odlikuje certifikat varnosti (FDA, CPSC, EU 10/2011) in doživljenska garancija.

Vsi izdelki PURA so na voljo tudi v trgovinici Ajatutaja Koper.

Jekleničko perite ročno za boljše vzdrževanje izolacije. Prav tako jo ne sterilizirajte. Jeklenička bo prav tako poskrbela, da bo vsebina ostala topla ali hladna dalj časa, cca do 8 ur. Nogavičko odstranite vsaj enkrat tedensko in očistite predel med jekleničko in nogavičko. Po potrebi jo odstranite večkrat predvsem v vlažnih razmerah. Primerna za potovanje, športne aktivnosti z njo boste vedno zagotovili idealno tempraturo vsebine.

Kako ponovno namestiti nogavičko?
Dodajte sodo bikarbono v notranjost nogavičke in jo zdrsnite po jekleničiki ALI dodatje kapljivco detergenta za lažji zdrs po jeklenički ter jo dobro sperite.

Vse Pura Kiki jekleničke so kompatibilne s Pura Kiki cuclji za novorojenčke in dojenčke, nastavki za malčke ter pokrovčki za shranjevanje, lahko pa se tudi enostavno spremenijo v jeklekleničko za vodo.

Razvojna ekipa Pura  je prevzela izziv ustvarjanja prve (in samo) 100-odstotno brez plastike športne TERMO jekleničke na trgu ter brez vsebnosti strupov (toksinov) oz. ostalih zdravju škodljivih primesi, kar potrjujejo tudi certifikati. Športni nastavek s širokim vratom je  izdelan iz 100% medicinskega silikona in omogoča prost pretok vseh vrst tekočin tudi gostejših kot so smoothiji, proteinski napitki, … Perete ga lahko v pomivalnem stroju v zgornji košarici po želji ga lahko tudi sterilizirate

S Puro jekleničko si boste zagotovili, da vedno uporabljate najvarnejšo in najbolj eko-progresivno steklenico na trgu.

OPOZORILO: pred užitjem iz Pura termo jekleničke se prepričajte o primereni temparaturi vsebine,  da se izognete opeklinam.

Morda vam bo prav tako všeč…