Na zalogi

Termovka Pura Kiki 650ml

Termovka Pura Kiki 650 ml z vključenim silikonskim nastavkom za lažje pitje in silikonskim pokrovčkom, je iz obstojnega nerjavečega in antibakterijskega jekla (1.4301/304),

Termovka Pura Kiki je namenjena za shranjevanje in pitje tople tekočine, ko ste na poti. Tekočino ohranja toplo dalj časa – tudi do 8 ur. Primerna je tudi za ohranjanje hladne pijače. Ima enostavno odpiranja na klik le z eno roko. Volumen: 650 ml.

Na termovko Pura Kiki 650 ml  je možno namestiti tudi Pura silikonski cucelj, silikonsko slamico in pokrovček, ki se kupi ločeno.

Izdelki PURA so na voljo tudi v trgovinici Ajatutaja Koper.

28.99€ z DDV

Počisti

Termovka PURA Kiki  je iz obstojnega nerjavečega, antibakterijskega jekla in ohranja temperaturo do 8 ur.

Flaške Pura Kiki so izdelane v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebuje BPA in ostalih plastičnih delcev. Vse to preprečuje, da se škodljivi mikroorganizmi naselijo v stekleničko Pura Kiki. Stekleničko PURA Kiki odlikuje certifikat varnosti (FDA, CPSC, EU 10/2011) in doživljenska garancija.

Jekleničko perite ročno za boljše vzdrževanje izolacije. Prav tako jo ne sterilizirajte. Jeklenička bo prav tako poskrbela, da bo vsebina ostala topla ali hladna dalj časa, cca do 8 ur. Nogavičko odstranite vsaj enkrat tedensko in očistite predel med jekleničko in nogavičko. Po potrebi jo odstranite večkrat predvsem v vlažnih razmerah. Primerna za potovanje, športne aktivnosti z njo boste vedno zagotovili idealno tempraturo vsebine.

Kako ponovno namestiti nogavičko?
Dodajte sodo bikarbono v notranjost nogavičke in jo zdrsnite po jekleničiki ALI dodatje kapljivco detergenta za lažji zdrs po jeklenički ter jo dobro sperite.

Vse Pura Kiki jekleničke so kompatibilne s Pura Kiki cuclji za novorojenčke in dojenčke, nastavki za malčke ter pokrovčki za shranjevanje, lahko pa se tudi enostavno spremenijo v jeklekleničko za vodo.

Razvojna ekipa Pura  je prevzela izziv ustvarjanja prve (in samo) 100-odstotno brez plastike športne TERMO jekleničke na trgu ter brez vsebnosti strupov (toksinov) oz. ostalih zdravju škodljivih primesi, kar potrjujejo tudi certifikati. Športni nastavek s širokim vratom je  izdelan iz 100% medicinskega silikona in omogoča prost pretok vseh vrst tekočin tudi gostejših kot so smoothiji, proteinski napitki, … Perete ga lahko v pomivalnem stroju v zgornji košarici po želji ga lahko tudi sterilizirate

S Puro jekleničko si boste zagotovili, da vedno uporabljate najvarnejšo in najbolj eko-progresivno steklenico na trgu.

OPOZORILO: pred užitjem iz Pura termo jekleničke se prepričajte o primereni temparaturi vsebine,  da se izognete opeklinam.

Morda vam bo prav tako všeč…