Sylvanian Families hiša – darilni set

Sylvanian Families 3-nadstropna hiša ponuja veliko prostora za prijetno in udobno bivanje tudi velike družinice. V zgornjem nadstropju je balkonček, ki ponuja pogled na širšo okolico. Tako kot v Udobni koči in Veliki hiši z lučjo, se lahko zgornje nadstropje odstrani in spremeni v travnato površino, primerno za vrt, parkirišče za avto ali zelenico.

Set vsebuje: hišo, 2 x lestev, deklico Svileno muco, pograd in kozmetično mizico.

69.90€ z DDV

Sylvanian Families Trinadstropna hiša ponuja veliko prostora za prijetno in udobno bivanje tudi velike družinice. Zgornje nadstropje hišice se odstrani in spremeni v travnato površino, ki lahko predstavlja vrt, parkirišče za avto ali zelenico. V zgornjem nadstropju je tudi balkon iz katerega bodo imele figurice Sylvanian Families čudovit pogled. Priloženi sta tudi dvoje lestev, za lažji dostop do zgornjih nadstropij.

S to razgibano trinadstropno hiško bo igra trajala in trajala. Ponujala bo vedno nove možnosti in brezkončno domišljijo.

Ljubke figurice Sylvanian Families bodo navdušile tako otroke kot njihove starše. Otroke bodo spodbudile k pripovedovanju zgodb (domišljija in besedni zaklad) ter igri vlog (postavljanje v vlogo drugega, empatija in odgovornost).

Lastnosti figuric Sylvanian Families:

  • Oblačila so izdelana iz blaga in se jih lahko tudi odstrani.
  • Figuricam se premikajo noge in roke ter imajo žametno teksturo.
  • Velikost figuric: otrok: cca. 8 cm, starš: cca. 10 cm.
  • Figurice lahko poljubno dokupite, prav tako pa tudi njihove domove, vozila, itd. in tako doma sestavite svojo vas Silvanijo.
  • Primerno za otroke od 3. leta dalje.

Morda vam bo prav tako všeč…