Sylvanian Families hiša z lučko

Sylvanian Families velika hiša z lučjo ponuja veliko prostora za prijetno in udobno bivanje tudi velike družinice. Darilni set ponuja vse, kar je potrebno za neskončno zabavo s figuricami Sylvanian Families.

99.90€ z DDV

Ta luksuzna hiša ima 5 sob v dveh nadstropjih. Opremljena je z reverzibilnim podom, ki se lahko uporabi za dodajanje bivalnega prostora ali celo vrta. Opremljena je z impresivnim balkonom in premičnim stopniščem z osmimi stopnicami. Edinstvena je tudi zato, ker je združljiva z kompletom “udobna koča”, ki je najbolj priljubljena hiša med ljubitelji Sylvanian Families. Lahko si ustvarite pravo Silvansko vas. Hiša ima dve luči, ki sta lahko prižgani posamično (za delovanje potrebujeta 2 bateriji AA, ki niso vključeni).

Ljubke figurice Sylvanian Families bodo navdušile tako otroke kot njihove starše. Otroke bodo spodbudile k pripovedovanju zgodb (domišljija in besedni zaklad) ter igri vlog (postavljanje v vlogo drugega, empatija in odgovornost).

Lastnosti figuric Sylvanian Families:

  • Oblačila so izdelana iz blaga in se jih lahko tudi odstrani.
  • Figuricam se premikajo noge in roke ter imajo žametno teksturo.
  • Velikost figuric: otrok: cca. 8 cm, starš: cca. 10 cm.
  • Figurice lahko poljubno dokupite, prav tako pa tudi njihove domove, vozila, itd. in tako doma sestavite svojo vas Silvanijo.
  • Primerno za otroke od 3. leta dalje.

Morda vam bo prav tako všeč…