Ni na zalogi

Silikonski ustnik XL Pura 6m+

Pura kiki silikonski ustnik s hitrim pretokom (6m+) ne poliva in je primeren za malčke od 6 mesecev starosti dalje. 2 kosa v kompletu.

Pura kiki ustnik iz silikona, je izjemno nežen do malčkovih dlesni poleg tega pa je varen za uporabo in učenje vašega malčka, saj ne vsebuje plastike, lateksa, nitrozaminov in BPA. Silikonski nastavek omogoča enostaven prehod iz cucljev. Nastavek za malčke je izjemno mehek  ter preprečuje polivanje.

Vse Pura Kiki jekleničke so kompatibilne s Pura Kiki cuclji za novorojenčke in dojenčke, nastavki za malčke ter pokrovčki za shranjevanje, lahko pa se tudi enostavno spremenijo v stekleničko za vodo. Pura spodbuja dojenje. Materino mleko v Pura jeklenički je zaščiteno pred svetlobo in tako ohranja pomembne proteine in hranilne snovi.

5.99€ z DDV

Silikonski ustnik PURA Kiki s hitrim pretokom za malčke(6m+), je primeren za učenje pitja, saj ne poliva. Namestimo ga lahko na vse PURA stekleničke.

Izdelki PURA so na voljo tudi v trgovinici Ajatautaja Koper.

Flaške Pura Kiki so izdelane v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebuje BPA in ostalih plastičnih delcev. Vse to preprečuje, da se škodljivi mikroorganizmi naselijo v stekleničko vašega malčka. Stekleničko odlikuje certifikat varnosti (FDA, CPSC, EU 10/2011) in doživljenska garancija. Vsi deli stekleničke, vključno s cucljem so pralni v pomivalnem stroju, na zgornji košarici.

Pura nudi visoko kvalitetni medicinski silikon. Omenjeni silikon je uporabljen pri vseh silikonskih cucljih, vključujoč cuclje za počasen, srednji in hiter tok ter nastavek za malčke. PURA cuclji omogočajo pestro izbiro različnih pretokov, kar omogoča lahek preskok iz dojenje do samostojne uporabe.

Morda vam bo prav tako všeč…