Na zalogi

Silikonski pokrovčki za Pura flaške

Silikonski pokrovčki PURA Kiki omogočajo uporabo jekleničk kot posodice za hrano, ki jih lahko nesemo s seboj na sprehode, dopust ali pa enostavno hranimo v hladilniku za naslednji obrok. Namestimo jih lahko na vse PURA stekleničke. 3 kosi v kompletu (oranžen, zelen in moder)

Vse Pura Kiki jekleničke so kompatibilne s Pura Kiki cuclji za novorojenčke in dojenčke, nastavki za malčke ter pokrovčki za shranjevanje, lahko pa se tudi enostavno spremenijo v stekleničko za vodo.

Izdelki PURA so na voljo tudi v trgovinici Ajatautaja Koper.

5.49€ z DDV

S pokrovčki lahko Pura kiki jekleničko enostavno spremenite v jekleničko/skodelico za hrano ali pijačo za vašega malčka. Pokrovčke lahko uporabite za shranjevanje materinega mleka. VARNO – 100% brez plastike. V škatlici so zelen, moder in oranžen pokrovček. Varno za pomivanje v pomivalnem stroju, v zgornji košarici. Operite pred uporabo.

Flaške Pura Kiki so izdelane v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebuje BPA in ostalih plastičnih delcev. Vse to preprečuje, da se škodljivi mikroorganizmi naselijo v stekleničko vašega malčka. Stekleničko odlikuje certifikat varnosti (FDA, CPSC, EU 10/2011) in doživljenska garancija. Vsi deli stekleničke, vključno s cucljem so pralni v pomivalnem stroju, na zgornji košarici.

Pura nudi visoko kvalitetni medicinski silikon. Omenjeni silikon je uporabljen pri vseh silikonskih cucljih, vključujoč cuclje za počasen, srednji in hiter tok ter nastavek za malčke. PURA cuclji omogočajo pestro izbiro različnih pretokov, kar omogoča lahek preskok iz dojenje do samostojne uporabe.

Morda vam bo prav tako všeč…