Na zalogi

Silikonski cucelj Pura 6m+

Pura kiki silikonski cucelj s srednjim pretokom (6m+) in Y izrezom, je primeren za dojenčke od 6 mesecev starosti dalje. 2 kosa v kompletu.

Natural Vent PURA silikonski cuclji s svojo obliko bradavice in pretokom cuclja simulira dojenje. Sistem enojne odprtine omogoča nemoteno hranjenje, minimizira dotok zraka in pomaga preprečevati kolike pri dojenčkih.

Vse Pura Kiki jekleničke so kompatibilne s Pura Kiki cuclji za novorojenčke in dojenčke, nastavki za malčke ter pokrovčki za shranjevanje, lahko pa se tudi enostavno spremenijo v stekleničko za vodo. Pura spodbuja dojenje. Materino mleko v Pura jeklenički je zaščiteno pred svetlobo in tako ohranja pomembne proteine in hranilne snovi.

Izdelki PURA so na voljo tudi v trgovinici Ajatautaja Koper.

5.99€ z DDV

Silikonski cucelj PURA Kiki antikolik s hitrim pretokom (6m+) in Y izrezom, je primeren za malčke. Namestimo ga lahko na vse PURA stekleničke.

Pura nudi visoko kvalitetni medicinski silikon. Omenjeni silikon je uporabljen pri vseh silikonskih cucljih, vključujoč cuclje za počasen, srednji in hiter tok ter Y-rez in nastavek za malčke. Pura cuclji omogočajo pestro izbiro različnih pretokov, kar omogoča lahek preskok iz dojenje do samostojne uporabe. Cuclji so tudi zračni, kar zmanjšuje verjetnost kolikov.

Flaške Pura Kiki so izdelane v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebuje BPA in ostalih plastičnih delcev. Vse to preprečuje, da se škodljivi mikroorganizmi naselijo v stekleničko vašega malčka. Stekleničko odlikuje certifikat varnosti (FDA, CPSC, EU 10/2011) in doživljenska garancija. Vsi deli stekleničke, vključno s cucljem so pralni v pomivalnem stroju, na zgornji košarici.

Pura nudi visoko kvalitetni medicinski silikon. Omenjeni silikon je uporabljen pri vseh silikonskih cucljih, vključujoč cuclje za počasen, srednji in hiter tok ter nastavek za malčke. PURA cuclji omogočajo pestro izbiro različnih pretokov, kar omogoča lahek preskok iz dojenje do samostojne uporabe.

Morda vam bo prav tako všeč…