Na zalogi

Silikonski cover za Pura flaške

Silikonski PURA Kiki cover, je nastavek  s pomočjo katerega, zaščitimo cuclje na jeklenički Pura. Namestimo ga lahko na vse PURA stekleničke. 2 kosa v kompletu.

Vse Pura Kiki jekleničke so kompatibilne s Pura Kiki cuclji za novorojenčke in dojenčke, nastavki za malčke ter pokrovčki za shranjevanje, lahko pa se tudi enostavno spremenijo v stekleničko za vodo.

Izdelki PURA so na voljo tudi v trgovinici Ajatautaja Koper.

5.99€ z DDV

Silikonski PURA Kiki cover, je nastavek  s pomočjo katerega, zaščitimo cuclje na jeklenički Pura. Namestimo ga lahko na vse PURA stekleničke.

Flaške Pura Kiki so izdelane v skladu z vsemi standardi kakovosti, ne vsebuje BPA in ostalih plastičnih delcev. Vse to preprečuje, da se škodljivi mikroorganizmi naselijo v stekleničko vašega malčka. Stekleničko odlikuje certifikat varnosti (FDA, CPSC, EU 10/2011) in doživljenska garancija. Vsi deli stekleničke, vključno s cucljem so pralni v pomivalnem stroju, na zgornji košarici.

Pura nudi visoko kvalitetni medicinski silikon. Omenjeni silikon je uporabljen pri vseh silikonskih cucljih, vključujoč cuclje za počasen, srednji in hiter tok ter nastavek za malčke. PURA cuclji omogočajo pestro izbiro različnih pretokov, kar omogoča lahek preskok iz dojenje do samostojne uporabe.

Morda vam bo prav tako všeč…