Samogrelna YOOMI flaška 240 ml set 3v1

Set yoomi® vsebuje: Steklenička 240 ml, grelec in lonček Yoomi.

Najpopolnejši Yoomijev set.  Najpopolnejši set Yoomijevih izdelkov: Steklenička 240 ml, grelec in lonček Yoomi. Zakaj Yoomi grelci in stekleničke? Čez dan, ponoči, doma ali na poti – Yoomi je vedno pripravljen.

Patentirani Yoomi grelec v eni sami minuti, brez napajanja, baterij in mimo pečice, ogreje vsebino na temperaturo maminega mleka. Yoomi stekleničko in grelec lahko vzamete povsod in nikoli več vam ne bo potrebno prositi za vročo vodo. Stekleničke in grelci Yoomi so primerni tudi za mame, ki svoje mleko hranijo v hladilniku in vedo, kako nehvaležno ga je ponoči greti na temperaturo primerno za uživanje.

Pretopla ali prehladna hrana, osiromašena vitaminov in neljube opekline so sedaj preteklost, saj hrane v steklenički ne morete pregreti, segrevanje na telesno temperaturo pa traja približno toliko, kot pot v spalnico.  Grelec lahko napolnite 150. Grelec za dve minuti grejete v mikrovalovni pečici (750 – 1200 watt) in v njem nakopičite potrebno energijo, ki se aktivira s preprostim pritiskom na gumb. Vsi Yoomi izdelki so iz plastike brez BPA.

Več informacij dobite TUKAJ

36.90€ z DDV

Nobena flaška na svetu ne more nadomestiti mame- yoomi pa jo lahko razbremeni. Da se čim bolj prilagodi pitnim potrebam vašega otroka, imajo naše stekleničke antikolični cucelj,  ki posnema materine prsi. Iz tega razloga je yoomi idealen za hranjenje le s stekelničko, za kombinacijo  hranjenja po steklenički in dojenjem ali za prehod z dojenja na hranjenje s stekeničko.
Zelo mehak sesalni del cuclja je iz silikona, ki ima nevtralni okus in vonj. Šest ventilčkov skrbi, da pri pitju pride čim manj zraka v otroški želodec.

Yoomi je sestavljen iz treh delov:
1. Flaške
2. Grelca
3. Lončka za grelec