%

Rokavica z grizalom Munch Mitt zelena

Munch Mitt® rokavička za grizenje je priročno grizalo, ki prepreči konstantno padanje in pobiranje igrač, ki so namenjene grizenju. Otroku omogoča lahko dostopno lajšanje bolečine, ki nastaja ob rasti malih zobkov. Poleg tega je izredno primerna za malčke, ki še nimajo močnega prijema in se še spopadajo z usmerjanjem malih rokic obenem pa obvaruje rokice pred draženjem zaradi grizenja.

Rokavička za grizenje je pospravljena v posebno vrečko. Simpatična embalaža, ki je primerna tudi kot darilo. Grizalo je primerno za dojenčke, stare od 3 do 12 mesecev.

17.95€ 12.65€ z DDV

Grizalo za dojenčka v obliki rokavice Munch Mitt,  ki otroku ne bo padalo iz rok. Rokavica z grizalom, ki ne vsebuje ftalatov in je narejena iz silikona, primernega za stik s hrano, je priročna za starše in zabavna za dojenčke. Kupite svojemu dojenčku grizalo, ki ga bo lahko uporabljal sam, vi pa boste pri tem imeli proste roke.

Rokavica z grizalom Munch Mitt je na voljo tudi v trgovini Ajatutaja Koper.

INOVATIVNO GRIZALO ZA ZOBKE
Rokavica z grizalom Munch Mitt je priročen pripomoček pri izraščanju zobkov, ki dojenčku ne bo padal iz rok. Omogoča preprosto lajšanje bolečine pri izraščanju zobkov in je primerno za dojenčke, ki se šele učijo oprijemati. Hkrati pa ščiti njihovo kožo na rokah pred draženjem zaradi grizenja.

VARNO IN KAKOVOSTNO
Grizalo Munch Mitt® je izdelano iz silikona, ki ne vsebuje BPA in ftalatov ter je primeren za stik s hrano, je iz mehkega, zračnega in vodoodpornega materiala. Grizalo je preizkusilo podjetje Intertek, ki zagotavlja, da izdelek izpolnjuje oziroma presega vse ameriške varnostne zahteve, vključno s standardi komisije ZDA za varnost potrošniških proizvodov (CPSC), predpisi ameriškega združenja za preskušanje in materiale (ASTM) ter najnovejšim zakonom o izboljšanju varnosti potrošniških izdelkov (CPSIA) v ZDA in Kanadi.

FUNKCIONALNO GRIZALO ZA OTROKE
– Teksturirana fleksibilna površina iz silikona lajša bolečine pri izraščanju zobkov
– Dojenček lahko rokavico preprosto nese v usta
– Varen nastavljiv trak
– Ščiti dojenčkove roke pred slino in grizenjem
– Dojenček lahko rokavico nosi na obeh rokah

ZABAVNO
Vaš dojenček se bo z rokavico zabaval, saj oddaja prasketajoče zvoke in je narejena iz črno-belega vzorca z živahnimi, pisanimi poudarki.

PRIROČNO
Staršem omogoča proste roke in je odličen pripomoček za uporabo v vozičku ali avtosedežu. Izdelku je priložena vrečka za pranje/potovanje.

NEGA IN VZDRŽEVANJE ROKAVICE Z GRIZALOM MUNCH MITT

Rokavico pred prvo uporabo operite in jo dobro posušite. Po vsaki uporabi rokavico in vrečko (če jo uporabljate za shranjevanje) operite, da boste z blaga odstranili vse ostanke sline, mleka/hrane.

Hitro ročno čiščenje – površino, ki je prišla v stik s slino, očistite s čistilom za posodo in sperite z vročo vodo.
Sušenje – posušite v sušilnem stroju ali rokavico čim bolj razgrnite in pustite, da se dobro posuši na zraku (po možnosti na sončni svetlobi).
Pranje – rokavico lahko operete na roke ali v pralnem stroju (v priloženi vrečki ali brez nje) na programu za občutljivo perilo.
Sušenje – vzemite rokavico iz vrečke in jo čim bolj razgrnite ter rokavico in vrečko posušite v sušilnem stroju pri nizki/srednji temperaturi na programu za občutljivo perilo in/ali ju dobro posušite na zraku.

OPOZORILO!

•Izdelka ne sušite pri zelo visoki temperaturi in pazite, da ga v sušilnem stroju ne posušite preveč!
•Če je po uporabi tkanina rokavice mokra, obrišite slino in pred shranjevanjem počakajte, da se rokavica dobro posuši!
•Če rokavico shranjujete v nepredušnem prostoru, se najprej prepričajte, da po uporabi/pranju ni vlažna!
•Če je rokavica obrabljena ali je poškodovana, jo zavrzite!

Ali so materiali, iz katerih je narejeno grizalo Munch Mitt varni za mojega dojenčka?

Oblika in materiali grizala Mouthie Mitten so temeljito testirani, s čimer smo zagotovili, da izpolnjujejo ali presegajo vse ameriške varnostne zahteve, vključno s standardi komisije ZDA za varnost potrošniških proizvodov (CPSC), predpisi ameriškega združenja za preskušanje in materiale (ASTM) in najnovejšim ameriškim zakonom o izboljšanju varnosti potrošniških izdelkov (CPSIA). Površina rokavice za lajšanje bolečin pri izraščanju zob je narejena iz 100-odstotnega silikona, primernega za stik s hrano, ter ne vsebuje BPA, ftalatov in lateksa.

Morda vam bo prav tako všeč…