Visoke lesene noge za stol Childhome Evolu

Visoke lesene noge so kot dodatna opcija pri otroškem stolu Evolu – spremenijo ga v visok stolček (višine 90cm), ki ga lahko postavite h kuhinjskemu otoku.

Childhome EVOLU 2v1 je trendovski otroški stol, ki ga lahko odlično kombinirate v vašo kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Stol je je primeren za otroke od 6 meseca starosti dalje. Pametna zasnova od tal pa do samega vrha omogoča preprosto hranjenje vašega otroka v jedilnici ali kar v kuhinji. Otroku pa obenem omogoča udobje in varnost. Preprosto uporaben stolček za hranjenje, ki bo rastel z vašim otrokom!

57.90€ z DDV

Počisti
Oznaka:

Z uporabo visokih nog, bo stolček EVOLU visok kar 90 cm in tako uporaben tudi ob kuhinjskem otoku ali pultu. Childhome EVOLU 2v1 je trendovski otroški stol, ki ga lahko odlično kombinirate v vašo kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Stol je je primeren za otroke od 6 meseca starosti dalje. Pametna zasnova od tal pa do samega vrha omogoča preprosto hranjenje vašega otroka v jedilnici ali kar v kuhinji. Otroku pa obenem omogoča udobje in varnost. Preprosto uporaben stolček za hranjenje, ki bo rastel z vašim otrokom!

Dimenzije:  55 x 46 x 4 cm

Ostali dodatki (doplačilo):
– sedežna blazina
– košara
– pladenj

Lastnosti stolčka Childhome EVOLU 2:
* 2 možnosti uporabe
* 3 nastavljive višine 50cm-75cm in z uporabo dodatnih nastavkov 90 cm
* z dokupom lesenih nogic za guganje
* 5 točkovno zapenjanje z varnostnim pasom
* odstranljivo prednje varovalo
* enostavna uporaba in čiščenje (z vlažno krpo)
* namenjeno za otroke od 6 mesecev starosti, pa do 6 let
* nosilnost 15 kg
* dimenzije: 56 x 56 x 92 cm
* teža: 5 kg

Morda vam bo prav tako všeč…