Pladenj za stol Childhome Evolu – les

Pladenj za stol Evolu je izdelan iz lesa. Nastavljiv po globini. Zelo enostaven za vzdrževanje: madeže preprosto odstranite z vlažno krpo.  Na voljo v beli ali antracit barvi.

Childhome EVOLU 2v1 je trendovski otroški stol, ki ga lahko odlično kombinirate v vašo kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Stol je je primeren za otroke od 6 meseca starosti dalje. Pametna zasnova od tal pa do samega vrha omogoča preprosto hranjenje vašega otroka v jedilnici ali kar v kuhinji. Otroku pa obenem omogoča udobje in varnost. Preprosto uporaben stolček za hranjenje, ki bo rastel z vašim otrokom!

62.90€ z DDV

Pladenj za stol Childhome EVOLU 2v1 – trndovski otroški stol, ki ga lahko odlično kombinirate v vašo kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Stol je je primeren za otroke od 6 meseca starosti dalje. Pametna zasnova od tal pa do samega vrha omogoča preprosto hranjenje vašega otroka v jedilnici ali kar v kuhinji. Otroku pa obenem omogoča udobje in varnost. Preprosto uporaben stolček za hranjenje, ki bo rastel z vašim otrokom!

Dimenzije pladnja: Mere : 34 x 50 x 5 cm

Ostali dodatki (doplačilo):
– sedežna blazina
– košara
– lesene noge za guganje

Lastnosti stolčka Childhome EVOLU 2:
* 2 možnosti uporabe
* 3 nastavljive višine 50cm-75cm in z uporabo dodatnih nastavkov 90 cm
* z dokupom lesenih nogic za guganje
* 5 točkovno zapenjanje z varnostnim pasom
* odstranljivo prednje varovalo
* enostavna uporaba in čiščenje (z vlažno krpo)
* namenjeno za otroke od 6 mesecev starosti, pa do 6 let
* nosilnost 15 kg
* dimenzije: 56 x 56 x 92 cm
* teža: 5 kg

Morda vam bo prav tako všeč…