Otroški voziček Valcobaby SNAP4 – Tailormade Grey

Valcobaby Snap 4 Tailormade je otroški voziček – idealen za tiste, ki si želijo voziček s štirimi kolesi. S težo samo 6,8 kg Snap4 postavlja najvišja merila udobja, okretnosti in enostavnega prenašanja. Z vsemi funkcijami, ki jih pričakujete od VALCO Baby – od popolnoma pokončnega sedeža z vgrajeno podporo, do našega novega zavornega sistema in enostavne tehnologije zlaganja – je Snap4 Tailormade popoln voziček za starše, ki so vedno v gibanju in otroke, ki želijo potovati v stilu.

Podaljšana strehica, možnost nastavitve ležišča v vodoraven položaj in izredno enostavno zlaganje navduši tudi najbolj zahtevne starše.

349.00€ z DDV

Snap 4 je idealna izbira za vse, ki iščete lahek in vodljiv voziček z dovolj velikimi kolesi. Odlikujejo ga značilnosti kot so z enostavnim zlaganjem, funkcionalnostjo in udobjem, ki mu ni para. Za večjo varnost poskrbi napreden sistem zaklepanja koles, poleg tega pa je voziček v zaprtem položaju povsem raven in zavzame zelo malo prostora. S težo zgolj 6,2 kg je namreč eden najlažjih vozičkov na trgu – kar polovico lažji od povprečja.

MAJHEN VELIKAN NA 4 KOLESIH
Idealen za tiste, ki želijo voziček s štirimi kolesi. S težo samo 6,8 kg postavlja najvišja merila udobja, okretnosti in enostavnega prenašanja. Od popolnoma pokončnega sedeža z vgrajeno podporo, do našega novega zavornega sistema in enostavne tehnologije zlaganja je Snap 4 popoln voziček za starše, ki so vedno v gibanju.

IZJEMNO ENOSTAVNO ZLAGANJE
Z Valco Baby Clean Fold™ tehnologijo se zloži navznoter, da zaščiti notranji del sedeža, se avtomatsko zaklene in samostojno stoji ali omogoča prevažanje tudi v zaprti poziciji.

POPOLNA OPREMLJENOST
Vključen tudi sprednji ročaj. Nadgrajen z odličnimi funkcionalnostmi, kot so okence za opazovanje okolice, enostavno zložljive prezračevalne mreže ter priročno nosilo in ramenski pas za še enostavnejše potovanje.

PRIMERNO ZA NOVOROJENČKE
Dodaten prostoren obložen sedež, dopolnjen tudi z možnostjo popolnega nagiba naslonjala, zagotavlja prijetno vožnjo vaših dvojčkov in udoben počitek pri kateri koli starosti.

POLNA KOLESA
25 cm zadnja kolesa in 20 cm sprednja kolesa zagotavljajo enostavno potiskanje vozička in jih je mogoče hitro odstraniti ter shraniti.

OGROMNO PROSTORA
Enostavno dostopna velika nakupovalna košara in priročna nožna zavora, ki zagotavlja popolno varnost vaših otrok!

Velikost in značilnosti vozička Valcobaby SNAP4:

  • Zložen (ŠxDxV): 52 cm x 85 cm x 31 cm
  • Odprt (ŠxDxV): 52 cm x 77 cm x 104 cm
  • Skupna teža vozička: 6,2 kg
  • Največja dovoljena teža otroka: 20 kg
  • Širina sedeža: 33 cm
  • Višina sedeža: 48 cm
  • Globina sedeža: 21,5 cm
  • Najvišja višina od sedeža do strehice: 67 cm
  • Zadnja kolesa: 25 cm
  • Sprednja kolesa: 10 cm

Morda vam bo prav tako všeč…