Ni na zalogi

Otroški voziček Valcobaby SNAP DUO – Tailormade Grey

Nov in izboljšan Snap Duo Tailormade združuje ultra lahek okvir, ločeni podaljšani strehici in ločeno nastavljiv naklon hrbtišča, ki se poleže. S težo manj kot 10 kg je Snap Duo Tailormade otroški voziček prva izbira med priročnimi vozički, poleg tega pa Tailormade izvedba prinaša potovanje s stilom. Primeren tako za potovanja z letalom, nameščanje v in iz avta ali samo za sprehod po mestu – kot bi mignil, vas bo Snap Duo popeljal, kamor koli želite.

Otroški voziček ValcoBaby SNAP DUO je primeren tako za dvojčke, kot za otroke dveh različnih starosti.

549.00€ z DDV

Valcobaby Snap Duo združuje ultra lahek okvir, ločeni strehici, nastavljivi počivali za noge, prostorna in udobna sedeža ter enostavno zapiranje z eno roko. S težo manj kot 10 kg je Snap Duo voziček prva izbira med vozički za dvojčke. Primeren tako za potovanja z letalom, nameščanje v in iz avta ali samo za sprehod po mestu – kot bi mignil vas bo Snap popeljal, kamor koli želite. Voziček vključuje: prevleko za zaščito pred dežjem, dva prednja ročaja, priročen ramenski pas za nošenje in varnostni pas.

Možnost namestitve 2 košar za novorojenčka ValcoBaby Basinet, ki se kupita ločeno!

IZJEMNO ENOSTAVNO ZLAGANJE

Z Valco Baby Clean Fold™ tehnologijo se zloži navznoter, da zaščiti notranji del sedeža, se avtomatsko zaklene in samostojno stoji ali omogoča prevažanje tudi v zaprti poziciji.

PRIMEREN ZA NOVOROJENČKE

Dodaten prostoren obložen sedež, dopolnjen tudi z možnostjo popolnega nagiba naslonjala, zagotavlja prijetno vožnjo vaših dvojčkov in udoben počitek pri kateri koli starosti.

PROSTORNA STREHICA

Velika strehica vozička Snap dopušča dovolj prostora tudi, ko vaša dvojčka zrasteta, in ju varuje pred vsemi vremenskimi vplivi, tudi škodljivim sončnim sevanjem.

POPOLNA OPREMLJENOST

Vključen tudi sprednji ročaj. Nadgrajen z odličnimi funkcionalnostmi, kot so okence za opazovanje okolice, enostavno zložljive prezračevalne mreže ter priročno nosilo in ramenski pas za še enostavnejše prenašanje vozička.

POLNA KOLESA

25 cm zadnja kolesa in 20 cm sprednja kolesa zagotavljajo enostavno potiskanje vozička in jih je mogoče hitro odstraniti ter shraniti.

OGROMNO PROSTORA

Enostavno dostopna in velika nakupovalna košara za shranjevanje in priročna nožna zavora, ki zagotavlja popolno varnost vaših dveh dojenčkov!

Velikost in značilnosti vozička Valcobaby SNAP DUO:

  • Zložen (ŠxDxV): 75 cm x 79 cm x 34 cm
  • Odprt (ŠxDxV): 75 cm x 76 cm x 104 cm
  • Skupna teža vozička: 9,8 kg
  • Največja dovoljena teža otroka: 40 kg (2 x 20 kg)
  • Širina sedeža: 32 cm
  • Višina sedeža: 48 cm
  • Globina sedeža: 21,5 cm
  • Najvišja višina od sedeža do strehice: 67 cm
  • Zadnja kolesa: 25 cm
  • Sprednja kolesa: 10 cm

Morda vam bo prav tako všeč…