%

Otroški voziček MAST M4 – Marine

Otroški voziček MAST M4 je novost na tržišču in predstavlja skupek lastnosti, ki jih novodobni starši iščejo v enem vozičku: kvaliteta, izjemen design, funkcionalnost, nizka teža in enostavno zlaganje.

MAST M4 je primeren za vse terene, saj ima vzmetenje na vseh kolesih in gume, odporne na predrtje. Kolesa so velika in vodljiva, kar omogoča nadvse lahkotno upravljanje vozička.

Mast  M4 je uporaben od rojstva do 4 leta starosti (z nosilnostjo 22kg). Nanj pa je možno namestiti košaro in lupinico, ki se kupita ločeno.

Na voljo v 6 čudovitih barvah!

399.00€ 319.00€ z DDV

Švicarskemu podjetju Mast Swiss je uspelo izdelati all terrain voziček, ki zadovolji potrebam novodobnih staršev, ki se radi spehajajo tako v mestu, kot v naravi.

Zahvaljujoč enostavnemu zlaganju z enim gibom, ogromni površini za ležanje in nizki teži vozička MAST M4 (manj kot 8kg), boste z lahkoto premagovali vsakodnevne izzive. Ne glede na to, ali se sprehajate po mestu ali naravi, bodo velika kolesa in odlično vzmetenje poskrbeli za udobno in prijetno vožnjo.

Ročaj vozička ima prevleko iz eko usnja in se prilagaja višinam staršev, saj ima 4 možne položaje nastavitve. Pod sedežnim delom vozička MAST M4 je velika košara, kamor lahko shranite vse potrebščine za na pot, koristna pa je tudi pri nakupovanju.

Naklon hrbtišča se spusti do ležečega položaja, kar omogoča varno vožnjo tudi najmlajšim otrokom. Položaj naslona za noge se enostavno nastavi in malim nogicam zagotavlja udobje tako pri pokončnem sedenju, kot pri počitku.

Veliko podaljšano vodoodporno strehico lahko podaljšate v dveh korakih, vašemu malčku pa nudi zaščito pred soncem z ZF 50+ . Skozi velika mrežasta odprtino na strehici in na zadnjem delu sedeža boste imeli svojega otroka vedno na očeh. V poletnih mesecih pa zagotavljajo tudi optimalen pretok zraka.
Lastnosti otroškega vozička Mast M4:

Uporaben od rojstva do cca 4. leta starosti. Priporočena uporaba: Za otroke od rojstva do 22 kg.
Možnost nastavitve ročaja na višine/pozicije.
3krat podaljšana – izredno dolga strehica z mrežasto odprtino.
Impregniran material z UV ZF50 zaščito.
Naklon hrbtišča se poljubno spušča vse do vodoravnega položaja.
4 polna kolesa z vzmetenjem omogoča vožnjo tudi po zahtevnejših terenih.
Varovalo in ročaj imata prevleko iz eko usnja.
Velika nakupovalna košara z nosilnostjo 5 kg.
Skupna teža vozička: 8 kg
Enostavno zlaganje z enim gibom in enostavno prenašanje s pomočjo pasov
Dimenzije odprtega vozička: 96 – 113 cm (V) x 79 – 96 cm (D) x 53 cm (Š)
Dimenzije zaprtega vozička: 74 cm (V) x 32 cm (G) x 53 cm (Š)
Premer prednjih koles: 17,8 cm
Premer zadnjih koles: 26,7 cm
Certifikat: EN 1888-2:2018
Garancija: 2 leti

Materiali

Tkanine strehice, sedeža, košare: poliester
Krmilo, varnostni ročaj: imitacija usnja
Okvir: aluminij
Plastični deli: najlon
Kolesa: Polipropilen (PP)
Gume: kopolimeri etilen vinil acetata (EVAC)

Na voljo je tudi košara za novorojenčka v isti barvi vozička (ki se kupi ločeno). Košara Mast M4 bo še dodatno olajšala prve sprehode z vašim malčkom. Košara je zasnovana tako, da zagotavlja maksimalno udobje in zračnost, priložena pa je tudi mrežasta tkanina z ZF 50+, ki se napne čez košaro. Sprehodi z MAST M4 bodo tako vedno prijetni in sproščeni.

Morda vam bo prav tako všeč…