Otroški stol za hranjenje Childhome Evolu ONE.80° White/Natural

Childhome Evolu ONE.80° trendovski otroški stol je narejen za vašega malčka od 6 meseca starosti dalje oz. ko otrok samostojno sedi.
Stolček oziroma sedežni del se obrača (je vrtlljiv).

Stolček Evolu ONE.80° ima funkcijo vrtenja sedalnega dela. Vrtljivi sedež omogoča staršem, da svoje otroke položijo ali hranijo v sedežu v treh različnih položajih, ne da bi premikali ali dvigovali celoten stol. Enostvno ga vmestimo v kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Stol je je primeren za otroke od 6 meseca starosti dalje. Pametna zasnova od tal pa do samega vrha omogoča preprosto hranjenje vašega otroka v jedilnici ali kar v kuhinji. Otroku pa obenem omogoča udobje in varnost. Preprosto uporaben stolček za hranjenje, ki bo rastel z vašim otrokom!

Sedalni del je iz kvalitetne plastike, nogice pa so narejene iz lesa. Otroški stolček Childhome Evolu ONE.80° je opremljen s 5-točkovnim zapenjanjem, za varno sedenje za mizo. Pasovi se lahko po potrebi tudi odstranijo.

194.90€ z DDV

 

Sedalni del je iz kvalitetne plastike, nogice pa so narejene iz lesa. Otroški stol Childhome Evolu ONE.80° je opremljen s 5-točkovnim zapenjanjem, ki poskrbi za varno sedenje za mizo. Pasovi se lahko po potrebi odstranijo.

Preposta montaža nogic omogoča uporabo stolčka na dveh višinah, 50cm (otroška mizica) ali 75cm (jedilna miza). Možno je dokupiti tudi dodatne nogice in se stolček lahko uporablja tudi ob kuhinjskem otoku (90cm).

  • Višina sedeža za uporabo pri jedilni mizi: 59cm. Višina opore za noge: 42cm.
  • Višina sedeža za uporabo ob kuhinjskem otoku: 77cm. Višina opore za noge: 57cm.
  • Dimenzije opore za noge: širina 31cm, globina 11cm.
  • Talna površina pri višini 75 cm (jedilna miza): 56xm x 56cm
  • Talna površina pri višini 90 cm (kuhinjski otok): 67cm x 67cm
  • Dimenzije: 56 x 56 x 94 cm
  • Uporaba do 36mesecev starosti oz. maksimalna teža 15kg.

Ostali dodatki (doplačilo):
– sedežna blazina
– pladenj
– košara
– lesene noge za guganje

Morda vam bo prav tako všeč…