Otroški stol za hranjenje Childhome Evolu 2 White

Childhome EVOLU 2v1 je trendovski otroški stol, ki ga lahko odlično kombinirate v vašo kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Stol je je primeren za otroke od 6 meseca starosti dalje. Pametna zasnova od tal pa do samega vrha omogoča preprosto hranjenje vašega otroka v jedilnici ali kar v kuhinji. Otroku pa obenem omogoča udobje in varnost. Preprosto uporaben stolček za hranjenje, ki bo rastel z vašim otrokom!

Sedalni del stolčka za hranjenje je iz kvalitetne plastike, nogice pa so izdelane iz lesa. Otroški stol Childhome Evolu 2 je opremljen s 5-točkovnim zapenjanjem, ki poskrbi za varno sedenje za mizo.  Varnostni pasovi se lahko po potrebi odstranijo.

Preposta montaža, ki omogoča enostavno spreminjanje višine kot:
1) Stolček za hranjenje z varovalom in varnostnimi pasovi – višina 75cm
2) Otroški stol, ki ga lahko Vaš otrok uporablja za igro, risanje ali počitek – višina 50 cm

169.90€ z DDV

Otroški stol za hranjenje Childhome Evolu 2v1 je trendovski otroški stol, ki ga lahko odlično kombinirate s pohištvom v vašem stanovanju. Stol Childhome Evolu 2 je izjemno praktičen in pripravljen na vsakodnevne prehranjevalne bitke z vašim otrokom. Pametna zasnova od tal pa do samega vrha vašemu otroku omogoča udobje in varnost, vam pa preprosto hranjenje.

Otroški stolčki Childhome Evolu 2 so narejeni tako, da rastejo z vašim otrokom in vam omogočajo, da stolček enostavno prilagodite glede na starostno obdobje vašega otroka.

Sedalni del stolčka je iz kvalitetne plastike, nogice pa so izdelane iz lesa. Otroški stol Childhome Evolu 2 je opremljen s 5-točkovnim zapenjanjem, ki poskrbi za varno sedenje za mizo. Pasovi se lahko po potrebi odstranijo.

Lastnosti stolčka Childhome EVOLU 2:
* 2 možnosti uporabe
* 3 nastavljive višine 50cm-75cm in z uporabo dodatnih nastavkov 90 cm
* z dokupom lesenih nogic za guganje
* 5 točkovno zapenjanje z varnostnim pasom
* odstranljivo prednje varovalo
* enostavna uporaba in čiščenje (z vlažno krpo)
* namenjeno za otroke od 6 mesecev starosti, pa do 6 let
* nosilnost 15 kg
* dimenzije: 56 x 56 x 92 cm
* teža: 5 kg

 

Ostali dodatki (doplačilo):
– sedežna blazina
– pladenj
– košara
– lesene noge za guganje

Morda vam bo prav tako všeč…